Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις Empty Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις

Δημοσίευση από Luffy Τετ Οκτ 28, 2020 12:42 pm

Κανάλια Ζωντανής Συζήτησης
Αγαπητά μας μέλη,

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε την νέα λειτυοργεία που αναμένατε εδώ και τόσο καιρό, τα Κανάλια Ζωντανής Συζήτησης, που σας επιτρέπουν να οργανώσετε τη Ζωντανή Συζήτηση του φόρουμ σας σε έναν διαφορετικό χώρο συζητήσεων. Τα κανάλια, μπορούν να είναι δημόσια ή οργανωμένα κατά ομάδες με ειδικά δικαιώματα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι: αυτή η νέα λειτουργία είναι προσβάσιμη ως μέρος του Προχωρημένου ή Πλήρες Πακέτου. Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις Advanc10 Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις Premiu12

Αυτή η αναβάθμισης έρχεται με ένα "κερασάκι στην τούρτα", που σημαίνει ότι, πλέον όλα τα φόρουμ, χωρίς εξαιρέσεις, μπορούν να στείλουν κινούμενες εικόνες και άλλες εικόνες στις Ζωντανές Συζητήσεις απλά αντιγράφοντας και επικολλώντας έναν απλό σύνδεσμο. Μια νέα προσθήκη για να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες συζητήσεων των μελών μας!

Ανακαλύψτε τις νέες μας λειτουργίες λεπτομερώς πιο κάτω.


Τι είναι τα Κανάλια της Ζωντανής Συζήτησης


Για τα φόρουμ που έχουν εξασφαλίσει το Πλήρες πακέτο, τώρα μπορούν να δομήσουν τη Ζωντανή Συζήτηση του με διάφορα Κανάλια όπου τα μέλη μπορούν να συζητούν με ατομικούς κανόνες. Αυτά τα κανάλια μπορούν να είναι Δημόσια (ανοικτά για όλους) ή Ιδιωτικά (ανοικτά για ορισμένες ομάδες μελών).

Χρησιμοποιώντας τα Κανάλια, έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τη ζωντανή συζήτηση του φόρουμ σας όπως θέλετε. Για παράδειγμα, η δημιουργία ενός θεματικού Καναλιού, σας επιτρέπει να έχετε ένα μέρος της συζήτησης στο Κανάλι όπου θα συζητείτε το συγκεκριμένο θέμα. Η δημιουργία Καναλιών είναι δυνατή να γίνει μόνο από Διαχειριστές και Συντονιστές, κάνοντάς το πιο εύκολο να οργανωθούν και να λειτουργούν σωστά οι συζητήσεις του φόρουμ, κλπ.
Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις Channe12


Πως να ενεργοποιήσετε και να διαχειριστείτε τα Κανάλια


Η νέα λειτουργία, είναι μόνο διαθέσιμη στα Πλήρες πακέτα.
Αν το φόρουμ σας έχει ενεργό το Πλήρες πακέτο, τότε μπορείτε να φτιάξετε εως 8 Κανάλια επιπρόσθετα στο γενικό κανάλι που βρίσκεται εξ ορισμού σε όλα τα φόρουμ.

Για να το κάνετε αυτό πρέπει να πάτε στον Πίνακα Διαχείρισης > Λειτουργίες > Ζωντανή Συζήτηση : Εγκατάσταση Καναλιών

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε Κανάλια (Το Γενικό Κανάλι, ως το εξ ορισμού κανάλι, δεν εμφανίζεται στη λίστα καναλιών που γίνονται από εσάς) και επίσης, μπορείτε να δίνετε ονόματα στα κανάλια, περιγραφές και χρώμα όπως επίσης να ορίσετε και δικαιώματα πρόσβασης σε αυτά βάσει των ομάδων που έχετε στο φόρουμ σας.

Τα Ιδιωτικά Κανάλια είναι μόνο εμφανή στα μέλη με πρόσβαση σε αυτά (και έτσι εμφανίζεται ένα εικονίδιο κλειδαριάς σε αυτά για να ξεχωρίζουν από τα δημόσια κανάλια)

Κάθε κανάλι έχει το δικό του αρχείο.


Κινούμενες εικόνες και άλλες εικόνες για όλους


Πήραμε το πλεονέκτημα της αναβάθμισης για να φτιάξουμε μερικές επιπρόσθετες αναβαθμίσεις στον τρόπο εμφάνισης των Ζωντανών Συζητήσεων και ειδικότερα στην έκδοση AwesomeBB.

Την ίδια ώρα, έχουμε τροποποιήσει την επιλογή που είναι διαθέσιμη για όλα τα δωρεάν φόρουμ, για όλα τα πακέτα και όλες τις εκδόσεις φόρουμ. Από σήμερα, μπορείτε να στέλνετε εικόνες που είναι κινούμενες ή άλλου τύπου πολύ απλά: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε τον ενεργό σύνδεσμο της εικόνας και αυτό θα εμφανίσει αυτόματα την εικόνα.
Ωστόσο,  πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί εικόνες που δεν τελειώνουν σε: ".jpg", ".png", ".webp" ή ".gif" δεν θα δουλέψει ως ορίζει η πιο πάνω διαδικασία.

Luffy

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2340Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις Empty Απ: Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις

Δημοσίευση από Luffy Πεμ Νοε 19, 2020 3:22 pm

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Η διαχείριση των καναλιών της Ζωντανής Συζήτησης μπορεί πλέον να γίνει εάν έχετε ενεργό Προχωρημένο ή Πλήρες πακέτο στο φόρουμ σας, αντί μόνο πλήρους πακέτου που ήταν αρχικά.
Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις Advanc10 Νέο: Καλωσορίζουμε τα Κανάλια στις Ζωντανές Συζητήσεις Premiu12
Luffy

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2340Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης