Γενικοί Κανόνες Φόρουμ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

 • 0

Γενικοί Κανόνες Φόρουμ Empty Γενικοί Κανόνες Φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Τετ Νοε 19, 2014 12:52 am

Γενικοί Κανόνες Φόρουμ


Αυτό το φόρουμ έχει δημιουργηθεί για να παρέχει βοήθεια και υποστήριξη στους χρήστες της Forumotion με ελληνικά φόρουμ. Για όλους εσάς που ζητάτε βοήθεια σχετικά με το φόρουμ σας αυτή η κοινότητα θα σας βοηθήσει. Παρακαλούμε όμως διαβάστε τους πιο κάτω κανόνες για να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον.

Μηνύματα που γράφονται στο φόρουμ


 • Πριν γράψετε μήνυμα για βοήθεια: Θα ήταν καλό να κάνετε μια αναζήτηση για να δείτε μήπως η απορία ή η βοήθεια που ζητάτε έχει ήδη ερωτηθεί και απαντηθεί.
 • Τίτλοι για τα θέματά σας: Όταν γράφετε ένα θέμα για το πρόβλημά σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν τίτλο σχετικό με το πρόβλημα/την ερώτησή σας. Λέξεις όπως "Βοήθεια", "Είναι ανάγκη", "Πρόβλημα", "Βιάζομαι", "SOS", "Help" δεν είναι κατάλληλες εκφράσεις στους τίτλους των θεμάτων στα οποία ζητάτε βοήθεια. Επίσης τα κεφαλαία πρέπει να αποφεύγονται.
 • Περιγραφή προβλήματος/ερώτησής: Όταν ρωτάτε κάτι, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στο τι θέλετε να πείτε. Μη διστάσετε να περιγράψετε το πρόβλημά σας. Όσο πιο ακριβής και λεπτομερής είναι η περιγραφή σας, τόσο πιο εύκολα θα βρεθεί η λύση του.
 • Γλώσσα του φόρουμ: Το φόρουμ είναι η Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης Φόρουμ. Επιβάλλεται όπως γράφετε Ελληνικά σε αυτό. Οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν επιτρέπεται. Υπάρχουν και άλλες κοινότητες υποστήριξης όπου μπορείτε να αναφερθείτε στην γλώσσα που προτιμάτε.
 • Χρώματα, κεφαλαία και μέγεθος γραμματοσειράς: Θα παρακαλούσαμε επίσης να μην χρησιμοποιείτε χρώματα, κεφαλαία (η χρήση τους σημαίνει οτι φωνάζετε) και έντονη γραφή, καθώς και να μην αλλάζετε το μέγεθος των γραμμάτων. Αυτά χρησιμοποιούνται από την Ομάδα Διαχείρισης για να σας ενημερώσουν για παραβιάσεις ή ενημερώσεις σχετικά με τα θέματά σας.
 • Μηνύματα άχρηστα ή εκτός θέματος: Είναι καλό να αποφεύγονται μηνύματα άσκοπα, όπως μονολεκτικά μηνύματα ή μόνο φατσούλες smilies (emoticons).
  Πρέπει επίσης να αποφεύγετε να στέλνετε την ίδια απάντηση/θέμα περισσότερες από μία φορές. Αν το κάνετε, δεν θα απαντηθεί πιο γρήγορα. Είναι άσκοπο να στέλνετε το θέμα σας στην κορυφή της λίστας με τα θέματα, εφόσον βρίσκεται στην πρώτη σελίδα. Δεν μπορείτε να γράψετε δυο ή περισσότερα συνεχόμενα μηνυματα σε κάποιο θέμα (χωρίς να έχει απαντήσει κάποιος άλλος), εκτός αν περάσουν 24 ώρες, σύμφωνα με την προεπιλεγμένη ώρα του φόρουμ (GMT +2). Αν κάνετε κάποιο λάθος, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το κουμπί "Edit" που βρίσκεται στο πάνω-δεξιά τμήμα της απάντησής σας.
 • Διαφήμιση του φόρουμ σας: Η διαφήμιση του φόρουμ σας επιτρέπεταμόνο στον τομέα Προώθησης Φόρουμ και αφορά μόνο Ελληνικά Φόρουμ. Οποιαδήποτε άλλα φόρουμ σε άλλες γλώσσες δεν επιτρέπεται να προωθούνται στην κοινότητά μας. Μπορείτε όλοι να έχετε με ενεργό link το φόρουμ σας στο προφίλ σας στο πεδίο Ιστοσελίδα.
 • Άλλου είδους διαφήμιση: Απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση, ιδιαίτερα διαφημίσεις για πράγματα σχετικά με το χρήμα, γιατί υπάρχουν μέλη κάτω των 18.


Συμπεριφορά στο φόρουμ


 • Ρατσιστικό, βίαιο, πορνογρφικό, παράνομο, απειλητικό ή κοροϊδευτικό περιεχόμενο απαγορεύονται αυστηρώς από το φόρουμ. Πρέπει να σεβόμαστε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις από εμάς. Αν υπάρχει πρόβλημα με κάποιο μέλος, επικοινωνήστε με την Ομάδα Διαχείρισης αναφερόμενοι στο πρόβλημά σας.
 • Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί. Κάθε μέλος της κοινότητάς μας έχει την προσωπική του ζωή. Πρέπει να τους σέβεστε γιατί είναι εδώ να σας βοηθήσουν. Όλοι δουλεύουν εθελοντικά και είναι άνθρωποι, όχι μηχανές.
 • Αν σας στάλθηκε διαφημιστικό ή πορνογραφικό περιεχόμενο ή απειλές μέσω προσωπικών μηνυμάτων, πρέπει να στείλετε ένα αντίγραφο του μηνύματος σε ένα μέλος της Ομάδας Διαχείρισης. Το γράψιμο σε οποιοδήποτε τομέα του φόρουμ είναι ανώφελο και θα δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τον αποστολέα του μηνύματος.
 • Αν βρείτε κάποιο μέλος ή ένα θέμα που παραβαίνει κάποιο μέρος των κανόνω του φόρουμ παρακαλούμε ενημερώστε κάποιον Συνδεδεμένο αρμόδιο που να ανήκει στην Ομάδα Διαχείρισης για να το κοιτάξει. Η δημιουργία νέων θεμάτων σχετικά με αυτό το θέμα είναι εντελώς ανούσια.
 • Αν δεν βρίσκετε το θέμα σας, θα έχει μεταφερθεί σε άλλο τομέα γιατί δεν ανήκε εκεί που δημοσιεύτηκε. Αναζητήστε το στη μηχανή αναζήτησης.Προφίλ και Avatar


 • Διαστάσεις του Avatar: Το πλάτος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 150px, το ύψος τα 200px και το μέγεθος της εικόνας τα 300KB.
 • Το avatar σας δεν είναι διαφήμιση, άρα avatars με τη διεύθυνση του φόρουμ σας πρέπει να αποφεύγονται.
 • Avatars με σεξουαλικό, πορνογραφικό ή βίαιο περιεχόμενο απαγορεύονται.


Πιθανές ποινές


 • Αν διαφημίσατε μέσω ΠΜ, είναι πιθανό να απενεργοποιηθούν τα προσωπικά μηνύματά σας για κάποιο χρονικό διάστημα.
 • Αν το avatar σας δεν τηρεί τους κανόνες και αγνοήσετε το προσωπικό μήνυμα που λάβατε από μέλος της Ομάδας Διαχείρισης για να το αλλάξετε, μπορεί να σας απαγορευθεί να έχετε avatar.
 • Η διαφήμιση σε σχέση με χρήματα τιμωρείται με άμεσο αποκλεισμό Ban από το φόρουμ.
 • Αν αγνοείτε τις προειδοποιήσεις των μελών της Ομάδας Διαχείρισης και συνεχίζετε να παρακούτε τους κανονισμούς, αν απειλείτε ή μαλώνετε με άλλα μέλη ή αν ενοχλείτε και δυσκολεύετε την λειτουργία του φόρουμ, ανάλογα με τη βαρύτητα των λαθών σας, θα:

1. Σας απαγορευθεί η χρήση αυτού του φόρουμ (ban)

1. Όλα τα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης δεν βοηθούν τα μέλη μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Τα προσωπικά μηνύματα ανάμεσα στην Ομάδα Διαχείρισης με σκοπό την υποστήριξη δεν επιτρέπονται.
2. Η Ομάδα Διαχείρισης δεν έχει κανένα οικονομικό ή προσωπικό συμφέρον και το εξυπηρετούν εθελοντικά, γι' αυτό πρέπει να τους ευχαριστούμε και να τους σεβόμαστε.
3. Αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με ένα μέλος της Ομάδας Διαχείρισης, μπορείτε να απευθυνθείτε στον αμέσως υψηλότερο βαθμό ιεραρχικά.
4. Διαγραφές λογαριασμών δεν γίνονται αποδεχτές.

Για οποιαδήποτε ασάφεια στους κανόνες, ή αν δεν καταλαβαίνετε κάποιον κανόνα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Προσωπικό για να σας λύσει τις απορίες σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Luffy

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2340Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης