Βελτίωση Μεγέθους Εικόνων

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

  • 0

Βελτίωση Μεγέθους Εικόνων

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Κυρ Μαρ 01, 2015 6:23 pm

Βελτίωση Μεγέθους Εικόνων


Ο παρακάτω οδηγός σας προτείνει κάποιες ιστοσελίδες οι οποίες σας επιτρέπουν να βελτιώσετε το μέγεθος των εικόνων με σκοπό την γρήγορη σύνδεση στο forum σας.

Γιατί να βελτιώσετε το μέγεθος των εικόνων;Η πρόσβαση σε ιστοσελίδες και φυσικά ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτώσουν όλα τα δεδομένα ( εικόνες, βίντεο, κλπ. ) παίζουν ένα πρωταρχικό ρόλο για αυτούς που επισκέπτονται το forum σας. Για να προσφέρετε στους επισκέπτες σας την καλύτερη εμπειρία, είναι καλό να έχετε ένα forum που φορτώνει γρήγορα. Η βελτίωση του μεγέθους λαμβάνεται επίσης υπόψιν από τις μηχανές αναζήτησεις.

Η ForumGreek διασφαλίζει μία ταχύτητα για τα forums που περιέχουν βελτιωμένες εικόνες. Το ανέβασμα ( upload ) εικόνων πολλών Megabytes απαιτεί κάποιο χρόνο ακόμα και για τους καλύτερους servers στον κόσμο. Ορίστε λοιπόν ένας εύκολος οδηγός που θα μειώσει το μέγεθος των εικόνων σας, και πιο συγκεκριμένα του λογότυπού σας.

Πώς να βελτιώσετε το μέγεθος των εικόνων;
  • Για να βελτιώσετε το μέγεθος μιας εικόνας τύπου PNG, χρειάζεται να επισκεφθείτε τη σελίδα: Tinypng.com. Έπειτα, επιλέξτε την εικόνα PNG που θέλετε να βελτιώσετε. Η ποιότητα της εικόνας δεν αλλάζει ακόμα και αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ποσοστά. Για παράδειγμα, αν το μέγεθος μειωθεί από 50% μέχρι και 90%.
  • Για να βελτιώσετε το μέγεθος μιας εικόνας τύπου JPEG, χρειάζεται να επισκεφθείτε τη σελίδα: Pixlr.com. Επιλέξτε την εικόνα και μόλις την αποθηκεύσετε και πάλι στον υπολογιστή σας, θα έχει μικρότερο μέγεθος!


Παράδειγμα:

Πριν από τη βελτίωση, το μέγεθος της παρακάτω εικόνας ήταν 60.9KB:Μετά από τη βελτίωση, το μέγεθος της ίδιας εικόνας μετατράπηκε σε 18.5KB:

Μόλις η εικόνα βελτιωθεί, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο forum σας. Αυτός ο οδηγός αναφέρεται κυρίως στο λογότυπο μιας και είναι το πιο σύνηθες να έχει μεγάλο μέγεθος.

Για να εισάγετε την εικόνα στο forum σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Πίνακας Διαχείρισης ► Εμφάνιση ► Εικόνες και χρώματα ► Διαχείριση Εικόνων ► Σύνθετη ΜέθοδοςΟ οδηγός γράφτηκε από Vivi του Γαλλικού Φόρουμ Υποστήριξης και μεταφράστηκε στα Ελληνικά από Nemo.avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2272

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης