Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Σε εξέλιξη Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Πεμ Ιουν 15, 2017 8:11 pm

Πληροφορίες Προβλήματος

Μορφή Φόρουμ : PunBB
Βαθμός Μέλους : Ιδρυτής
Εμφανίζεται σε : Mozilla Firefox, Google Chrome
Το πρόβλημα αφορά : Όλα τα μέλη
Εμφανίστηκε : δεν ειναι προβλημα
Ενεργός σύνδεσμος link του φόρουμ : http://onepiecegr.forum-pro.org/

Περιγραφή Προβλήματος

εχω το παρακάτω script

Σπόιλερ:

Κώδικας:
$(function() {
  // disable the default stylesheet for better compatibility with themes
  // if you have modified templates styled with CSS it is better to choose : false
  var disable_default_stylesheet = true;
 
  // add new themes by writing : addTheme('theme_name', 'theme_url');
  // default themes below are for phpbb3, you can remove or modify them for other versions
  addTheme('Nekomamushi','http://demo.nicetheme.com/forum?theme_id=213514');

  
  
  var c = document.cookie.split(';'), dds = disable_default_stylesheet, s;
  for (i=0;i<c.length;i++) {
    if (/newtheme=\/\d+-ltr\.css/.test(c[i])) {
      var theme = c[i].replace(/newtheme=(\/\d+-ltr.css)/,'$1').replace(/\s/g,'');
      newSheet();
     if (window.localStorage) { $('#themeStyle').html(localStorage.selectedTheme); cleanStyle() }
      else $('#themeStyle').load(theme,function(){cleanStyle()});
      $('#themePicker option[value="'+theme+'"]').attr('selected','true');
    }
  }
  
  function addTheme(name, theme) {
    if (!document.getElementById('themePicker')) {
      var n = document.createElement('DIV'), d = document.createElement('OPTION');
     s = document.createElement('SELECT');
      n.innerHTML = '<span style="font-weight:bold;font-size:12px;vertical-align:middle;margin-top:5px;">θέμα: &nbsp;</span>';
      s.id = 'themePicker';
      d.value = $('head link[href$="-ltr.css"]').attr('href') + '(default)';
      d.innerHTML = 'Inuarashi';
      n.appendChild(s);
      s.appendChild(d);
      $('#tabs').append(n);
    }
    var o = document.createElement('OPTION');
    o.value = theme.replace(/.*?(\d+)/,'/$1-ltr.css');
    o.innerHTML = name;
    s.appendChild(o);
  };
  
  s.onchange = function() {
    var date = new Date();
    date.setTime(date.getTime() + (365*24*60*60*1000));
    if (!document.getElementById('themeStyle')) newSheet();
    if (/\(default\)/.test(s.value)) {var v='default'; if ($('#themeStyle').html().length > 0 && dds==true) $('#themeStyle').load(s.value.replace(/\(default\)/,'')); else $('#themeStyle').html('')}
    else {var v=s.value; $('#themeStyle').load(s.value,function(){cleanStyle();if (window.localStorage) localStorage.selectedTheme = $('#themeStyle').html()})}
    document.cookie = 'newtheme='+v+'; expires='+date.toGMTString()+';';
  };
  function newSheet(){var t=document.createElement('STYLE'); t.id='themeStyle'; document.getElementsByTagName('HEAD')[0].appendChild(t)};
  function cleanStyle(){if($('head link[href$="-ltr.css"]').length && dds==true) $('head link[href$="-ltr.css"]').remove(); $('#themeStyle').html($('#themeStyle').html().replace(/#hitskin_preview.*/,''))};
});

αυτός είναι ο γνωστός theme picker του ange teteur με κάποιες ρυθμισεις απο μέρος μου, ωστόσο η λιγοστή γνώση μου απο javascript δεν με αφήνει να το βελτιστοποιήσω. τα τρία πράγματα που θέλω είναι:

1) Να υπάρξει μια τρίτη επιλογή στο choicebox (addtheme) το οποιο να αλλαζει το theme αναλογα με την ωρα του χρηστη: πχ απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ να ειναι η "Inuarashi" version που ειναι και η default, και απο τις 8 το βραδυ μέχρι τις 6 παλι το πρωι να ειναι η "Nekomamushi" version (την οποια εχω ηδη σαν επιλογη). Στο script παρατηρω κατι που εχει να κανει με date οποτε δεν ξερω αν αυτο θα χρησιμευσει σε κατι...

2)Οταν εχω την μη default version (την μαυρη την nekomamushi) οταν τριγυριζω στα διαφορα τοπικς του φορουμ για δεκατα δευτερολεπτου εμφανιζεται η default version που εχω για το φορουμ (inuarashi), μηπως υπαρχει καποιος τροπος (οπως ενα μικρο loading screen) για να αποτραπει αυτο το flash που γινεται;

3)
"

κουμπωσα το multichoicebox για τωρα κατω απο το μενου αλλα για εμενα το καταλληλο θα ηταν ακριβως στην αντιθετη πλευρα απο το εφε κυλησης, (στην αλλη ακρη δηλαδη του .main-head

ευχαριστώ εκ των πρωτέρων, οποιαδήποτε απο τις παραπάνω απορίες αν λυθεί θα ήταν τέλειο.
avatar

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 21
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 207

Scarlet D. ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Σε εξέλιξη Απ: Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Κυρ Ιουν 18, 2017 7:20 pm

Καλησπέρα @Scarlet D.,

Ας τα πάρουμε ένα ένα ξεκινώντας από το τέλος. Πως το κούμπωσες εκεί. Βλέπω ένα div εκεί χωρίς να έχει κάποια κλάση. Πρόσθεσες κάποιο Javascript για να τοποθετηθεί εκεί;



avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2137

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Σε εξέλιξη Απ: Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Κυρ Ιουν 18, 2017 11:16 pm

το μυστικο βρήσκεται στην γραμμή 33 οπου την αλλαζω αναλογα με το που θελω να το κουμποσω, ωστοσο δεν ξερω πως να το στοχευσω και να το αλλαξω με css, οποτε προσπαθω να κανω text align αλλαζουν πολλα περισσοτερα πραγματα απο αυτα που θελω και πανε ολα δεξια XD
Κώδικας:
$('ul.clearfix').append(n);



avatar

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 21
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 207

Scarlet D. ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Σε εξέλιξη Απ: Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Δευ Ιουν 19, 2017 12:54 am

Πρόσθεσε αυτό στο CSS σου και λογικά θα διορθωθεί η τοποθέτηση του κομματιού με το θέμα.
Κώδικας:
.skinSelector span {
    float: right;
    margin: 30px 330px -30px -157px!important;
}
select#themePicker {
    float: right;
    margin: 29px 0px -25px 0px;
}



avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2137

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Σε εξέλιξη Απ: Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Δευ Ιουν 19, 2017 12:27 pm

χμμ δυστυχως για καποιο λογο αλλαζει η στοιχηση ολου του φορουμ
avatar

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 21
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 207

Scarlet D. ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Σε εξέλιξη Απ: Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Δημοσίευση από Skouliki Την / Το Πεμ Νοε 16, 2017 10:46 am

έχει λυθεί το θέμα ?
avatar

Skouliki
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Θηλυκό
Δημοσιεύσεις : 942

Skouliki ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Σε εξέλιξη Απ: Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Παρ Νοε 17, 2017 2:53 pm

Δυστυχως οχι ακομα, ουτε εγω καταφερα να βρω λυση απο μονος μου.
avatar

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 21
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 207

Scarlet D. ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Σε εξέλιξη Απ: Εφαρμογή Timer στον Theme Picker

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Παρ Νοε 17, 2017 10:57 pm

Καλησπέρα,
Σε ποιά συνάρτηση ακριβώς θέλεις να βάλεις timer και πόσα δευτερόλεπτα;

Παρακάτω ακολουθεί ένα παράδειγμα αλλαγής φόντου ανάλογα με τις ώρες της ημέρας;

Κώδικας:
   var now = new Date();
    var hours = now.getHours();

    //1-2am
    if (hours >= 1 && hours < 3){
    document.write(<body background="11.png">);
    }
    //3-4am
    else if (hours >= 3 && hours < 5){
    document.write(<body background="12.png">);
    }
    //5-6am
    else if (hours >= 5 && hours < 7){
    document.write(<body background="1.png">);
    }
    //7-8am
    else if (hours >= 7 && hours < 9){
    document.write(<body background="2.png">);
    }
    //9-10am
    else if (hours >= 9 && hours < 11){
    document.write(<body background="3.png">);
    }
    //11-12pm
    else if (hours >= 11 && hours < 13){
    document.write(<body background="4.png">);
    }
    //1-2Pm
    else if (hours >= 13 || hours < 15){
    document.write(<body background="5.png">);
    }
    //3-4pm
    else if (hours >= 15 && hours < 17){
    document.write(<body background="6.png">);
    }
    //5-6pm
    else if (hours >= 17 && hours < 19){
    document.write(<body background="7.png">);
    }  
    //7-8 pm
    else if (hours >= 19 && hours < 21){
    document.write(<body background="9.png">);
    }      
    //10-12am
    else {
    document.write(<body background="10.png">);
    }

Αλλά όπως βλέπω θέλεις να γίνονται τρια διαφορετικά πράγματα με ένα javascript που σημαίνει ότι πριν τα ενώσουμε πρέπει να τα φτιάξουμε ένα προς ένα.





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1952

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης