Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Mpaglametsos Δευ Ιαν 04, 2016 3:03 pm

Καλησπέρα, πιστεύω πως τα θέματα τα όποια όπως λέει και ο τίτλος του θέματος "Λύθηκε" και από εκεί και έπειτα "κλείνουν" με αποτέλεσμα να ΜΗΝ μπορεί κάποιος να σχολιάσει μελλοντικά καταφέρνουν τα παρακάτω αποτελέσματα...

1- Μελλοντικά αν υπάρξει καλύτερη λύση ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να την καταχωρήσει στο άτομο που πραγματικά εξαρχής χρειάστηκε την λύση.
2- Βλέπω όπως ήδη έχω προαναφέρει στους Διαχειριστές μέσω Facebook συχνές (για να ΜΗΝ πω καλύτερα σχεδόν ΠΑΝΤΑ) λύσεις με CSS "ερασιτεχνικά" δηλαδή και λύσεις οι οποίες φορτώνουν μεν στην δομή απλώς δεν εμφανίζονται και λοιπά και λοιπά....με αποτέλεσμα η σελίδα απλώς να "γεμίζει" και να βαραίνει αλλά να φαίνονται αυτά που θέλει ο καθένας, τα Templates στηρίζονται κυρίως σε PHP και JavaScript και την έσχατη HTML δομή που χρειάζεται από εκεί και έπειτα είναι απλώς ελάχιστες εντολές σε CSS που "σχεδιάζει" το φόρουμ...τα περισσότερα αιτήματα θα ΕΠΡΕΠΕ να είχαν λύσεις μέσω της βάσης δεδομένων της ίδιας της Forumotion (κάτι που ΠΟΤΕ δεν έχει δημοσιευθεί και οι υπόλοιποι "να ΜΗΝ αναφέρω πως καλά καλά οι ίδιοι οι Διαχειριστές των Φόρουμ Υποστήριξης ανά τον κόσμο ΔΕΝ γνωρίζουν κιόλας" που ξέρουν ακριβώς τι κάνουν, το κάνουν μαντεύοντας) και φυσικά με PHP if else / else if και οτιδήποτε άλλο όπως είσαι ή όχι Online είσαι ή όχι Διαχειριστής και λοιπά και φυσικά σε JavaScript και Jquery που μπορεί να προσθέτει ή αφαιρεί σχετικές λειτουργίες....επίσης το μαγικό θα ήταν να υπήρχαν και λύσεις σε Ajax γλώσσα προγραμματισμού για λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο ΧΩΡΙΣ ανανέωση σελίδας αλλά σε αυτό πιστεύω πως ΜΟΝΟ ένας είναι ο μάγος...Ange Tuteur και ουδείς άλλος!
3- Επίσης τα θέματα με την λειτουργία "Λύθηκε" πιστεύω πως έχουν σκοπό απλώς να γεμίσουν "Λέξεις-Κλειδιά" της ιστοσελίδας για καλύτερο S.E.O (Search Engines Optimization) ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος-πελάτες-γκαφρά...ψάχνοντας φυσικά ερασιτέχνες και πάλι ώστε να υπάρχουν περισσότερες απορίες, περισσότερα θέματα, περισσότερο υλικό...αλλά όχι ουσιαστικό υλικό! ΑΦΗΣΤΕ τον κόσμο όσο έρχεται να μπορεί ο καθένας να προτείνει τις λύσεις του ή ιδέες τεσπα που θα μείνουν επαόριστον ανοιχτές και Updated...απλό, ξεκάθαρο και λειτουργικό!

Με λίγα λόγια....ΔΕΝ είναι σωστό να "κλείνουν" τα θέματα για να δούμε πως υπάρχει ή υπήρχε στο παρελθόν κάποιος που θέλει να δείχνει πως με παρόμοιες κινήσεις είναι Mod, Admin ή οτιδήποτε άλλο!

Τώρα αν με μπλοκάρετε για την χμμ... "επιθετική" μου στάση απέναντι σε ορισμένες ΛΑΘΟΣ ιδεολογίες διαχείρισης έχε καλώς...πάντως ελπίζω σε κατανόηση και μελλοντική ΚΑΛΥΤΕΡΗ λύση στους ΟΧΙ απλώς "μέλη" αλλά πελάτες!

ΥΓ: Παρεπιπτόντως όποιος/α γνωρίζει αξιόλογες γλώσσες προγραμματισμού και φυσικά την βάση δεδομένων της Forumotion και ξέρει τι κάνει παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου, ΔΕΝ είμαι της άποψης καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ και ας κάνω 20 χρόνια να κάνω δουλειά 2 μηνών, προτιμώ να πληρώσω και ας γίνει σε 3 μήνες...χρόνια σας πολλά BTW και καλή χρόνια σε όλους και όλες!
Mpaglametsos

Mpaglametsos
Απλό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 38
Δημοσιεύσεις : 43



Mpaglametsos ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Nemo Δευ Ιαν 04, 2016 4:06 pm

Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία.

Καλησπέρα,

Αν υπάρξει μελλοντικά μια βελτιωμένη λύση για κάποιον κώδικα, το μέλος που την εφηύρε μπορεί να μας την αποστείλει χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες αυτού του θέματος.

Όπως πιστεύω ότι είναι κατανοητό, τα θέματα αρχειοθετούνται ώστε να υπάρχει οργάνωση και δομή σε κάθε τμήμα υποστήριξης. Αν επιθυμεί κάποιος να απαντήσει σε ένα κλειδωμένο θέμα, δεν χρειάζεται τίποτα παρά να αποστείλει ένα προσωπικό μήνυμα σε κάποιον Συντονιστή Υποστήριξης ή Υπεύθυνο Φόρουμ.

Σχετικά με την βάση δεδομένων, κανένας Community Manager ή μέλος προσωπικού κοινότητας υποστήριξης δεν έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων, όπως ακριβώς και οι διαχειριστές οποιασδήποτε κοινότητας. Αυτό γίνεται για να σας παρέχουμε ποιοτική ασφάλεια.

Hello
Nemo

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1206



Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Mpaglametsos Δευ Ιαν 04, 2016 4:38 pm

Καλησπέρα Nemo...ποιοτική ασφάλεια? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...δεν ζήτησα / με όλο τον πηγιαίο κώδικα...απλώς τους ορισμούς ώστε να μπορέσουμε κάποιοι από εμάς να ρυθμίσουμε με λίγη φαντασία τον ήδη υπάρχον κώδικα...δεν βλέπω ποιος ο λόγος της "ποιοτικής ασφάλειας" όταν δεν υπάρχει ΚΑΝ δυνατότητα ο κάθε διαχειριστής του Φόρουμ του να έχει πρόσβαση στο να παραμετροποιήσει το Φόρουμ του όπως επιθυμεί αλλά να "μένει" σταθερό στην ανυπαρκτη Forumotion που τα έχει γειώσει όλα για όλα και περιμένει απλώς..."πελάτες" για αφαίρεση διαφημίσεων, αγορά Domain και λοιπά.

0 Αναβάθμισεις...και δεν μιλάω για 3d parties mods μιλάω για Official Mods / Plugins και πόσο μάλλον κάτι που προσωπικά σκέφτομαι και θέλω και προφανώς ΔΕΝ θα δω ΠΟΤΕ στην ζωή μου, Ajax Browsing Wink

Παρεπιπτόντως για να καταλάβεις για ποιο λόγο αναφέρομαι σε κώδικες, ορισμούς και βάσεις δεδομένων που κανείς δεν έχει πρόσβαση...η περιγραφή θεμάτων λειτουργεί με μια απλή PHP εντολή...αλλά να που χρειάζομαι επειγόντως μάλιστα την περιγραφή να εμφανίζεται και αποτελέσματα αναζήτησης..δηλαδή στην σελίδα αναζήτησης ως αποτελέσματα εμφανίσης Blog...ή οπουδήποτε τέσπα...και ΔΕΝ μπορεί να οριστεί για κανενά λόγο και δεν γνωρίζω ούτε εγώ ούτε και ο Luffy που το έχουμε συζήτησει πολλοστές φορές ούτε και εγώ δεν ξέρω ποιος...με λίγα λόγια απλώς πιστεύω πως θα ήταν πιο λειτουργικό αν αντί να κάναμε "μαθήματα" σε "ερασιτέχνες" για αρχικές και βασικές γνώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων όπως HTML, CSS να δίνατε λίγες περισσότερες δυνατότητες στους Διαχειριστές...ίσως έναν νέο Πίνακα Διαχείρισης δεν ξέρω...πάντως η Forumotion εδώ και 4/5 χρόνια που την χρησιμοποιώ (ίσως και παραπάνω) ΔΕΝ έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ από το να αγοράσει τα δικαιώματα αυτών των πλατφόρμων να "στήσει" ένα Πίνακα Διαχείρισης και να το αφήσει ως έχει...πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ! Όλα είναι 3d Party Mods.


Όσο για τα μελλοντικά να βρεθεί λύση και να επικοινώνησει κάποιος με μεσάζων ώστε να "φανεί" και πάλι ο Mod το βρίσκω ΑΚΡΩΣ γελοίο...κατανοητό ή όχι...είναι γελοίο αυτό. Αν θέλω να βοηθήσω κάποιον θα το κάνω όποτε το θέλω...ή όποτε βρω χρόνο...όχι πετάχτηκε κάποιος είπε το μακρύ και το κοντό του και εντάξει μωρέ...για να το λέει ένας έτσι είναι...ευχαριστώ μπορείτε να το "κλείσετε"...έχω δει και κάποιους ανά τα Φόρουμ Υποστήριξης..και έχω μπει σχεδόν σε ΟΛΑ..να λένε οκ έτσι απλά(!) σε μια λύση του τύπου "U can set this as .Command{display:none} and it hide" δηλαδή LOL! This is Support?!?!?!
Mpaglametsos

Mpaglametsos
Απλό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 38
Δημοσιεύσεις : 43



Mpaglametsos ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Van-Helsing Δευ Ιαν 04, 2016 4:39 pm

Καλησπέρα,
Σε όλα τα φόρουμ τεχνικής υποστήριξης όταν ολοκληρωθεί μια ερώτηση ή ένα αίτημα ακολουθείτε η διαδικασία κλειδώματος και αρχειοθέτησης του θέματος για την αποφυγή του σπαμ και δεν νομίζω ότι ειναι παράλογο αυτό. Τώρα όσων αφορά τον σχεδιασμό δεν είναι δυνατόν να καταχωρούνται λύσεις σε βάσεις δεδομένων της καθώς το κάθε φόρουμ έχει τις δικές του τροποποιήσεις σε κώδικες επομένως μια λύση που δόθηκε σε ένα φόρουμ μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποιο άλλο για λόγους παραμετροποίησης. Αυτό δεν συμβαίνει ούτε καν στις εμπορικές εταιρίες. Επίσης η υπερβολική χρήση της Ajax δημιουργεί προβλήματα λόγω υπερφόρτωσης στους servers (get/load συναρτήσεις) κάτι που θα αναγκάσει το firewall να σου εμφανίσει λευκή σελίδα με το μήνυμα "Requests Limit Exceeded". Τα πρότυπα PHP και βάση δεδομένων SQL είναι προσβάσιμα μόνο στο τεχνικό τμήμα της εταιρίας για λόγους ασφάλειας. Σχετικά με τη λειτουργία λύθηκε δημιουργήθηκε ώστε να βοηθάει το προσωπικό να εντοπίζει τα λυμένα θέματα και να τα αρχειοθετεί και σύμφωνα με τα πρότυπα και τους της εταιρίας όχι να γεμίζει το S.E.O με λέξεις-κλειδιά. Τα θέματα κλειδώνουν για την αποφυγή του σπαμ επειδή έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι για να φαίνεται ότι κάποιος είναι προσωπικό. Επίσης δεν έχουμε απαγορεύσει σε κανένα να παραθέτει τις προτάσεις ιδέες του νομίζω.

Τώρα όσων αφορά το υλικό προσπαθώ να καταλάβω τι υλικό θα ήθελες να βρεις; Για κάποιον το υλικό είναι μπορεί να είναι ουσιαστικό γιατί λύνει το πρόβλημα του ή βρίσκει λύσεις για την κοινότητα του.

Ο προγραμματισμός δεν στάνταρντ μια λύση, μια λύση μπορεί να δωθεί με πάρα πολλούς τρόπους σύμφωνα με τη σκέψη του κάθε προγραμματιστή, φυσικά είναι απεριόριστος και στηρίζεται στην μέθοδο Trial And Error. Η εταιρία αναπτύσσεται συνεχώς και εμπλουτίζεται με νέα αντικείμενα καθημερινά. Το προσωπικό γενικά προσπαθεί να δίνει λύσεις σύμφωνα με το κάθε φόρουμ, οι διαχειριστές τροποποιούν τα φόρουμς τους σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινότητας τους και ανάλογα πως θέλει ο καθένας να εμφανίζεται το φόρουμ του. Θα ήταν απίθανο να ταιριάζουν όλοι οι κώδικες σε όλα τα φόρουμς. Σχετικά με την ασφάλεια δεν είναι λίγοι εκείνοι που με τη φαντασία τους ή την περιέργεια τους κατάστρεψαν τα φόρουμς τους ή τις βάσεις δεδομένων τους εγκαθιστώντας διάφορα mods ή πειράζοντας τη βάση του φόρουμ τους και δεν αναφέρομαι σε φόρουμς της forumotion αλλά σε άλλες πλατφόρμες.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
Van-Helsing

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 48
Δημοσιεύσεις : 1990



Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Mpaglametsos Δευ Ιαν 04, 2016 5:00 pm

Τα καταλαβαίνω όλα αυτά...ναι...αλλά...πραγματικά ΔΕΝ βλέπω κινήσεις της ίδιας της εταιρείας...εκτός αν επιθυμείς να μου αποδείξεις το αντίθετο φυσικά, της εταιρείας όμως ΟΧΙ δικιά σου ή δικιά μου ή πχ του Luffy, Kratos και εγώ δεν ξέρω ποιου άλλου.

Το όλο θέμα μου ήταν απλώς εντάξει να αρχειθετούνται και το καταλαβαίνω όπως είπα...αλλά όχι με την ιδέα κλειδώματος νέας καταχώρησης απάντησης/λύσης ή τεσπά ιδέα αναβάθμισης της υπάρχον λύσης ή αίτημα για παραμετροποίηση της πχ σχεδιαστικού τομέα όπως είπες όλα τα Φόρουμ δεν έχουν την ίδια εμφάνιση.

Παρεπιπτόντως...προσωπικά...θα ήθελα όπως είπα να δω πχ μελλοντικά Ajax Browsing στα Forumotion Φόρουμς αλλά προς το παρών 2 θέματα και ΜΟΝΟ με απασχολούν...η περιγραφή θεμάτων στις σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης...και το ΓΙΑΤΙ δεν φορτώνουν τα Widjets του Φόρουμ στα Advanced Profiles κάτι που έχει αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται το Chat δες τις παρακάτω εικόνες για να καταλάβεις τι εννοώ.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Screen11

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Screen12

Κατά τα άλλα είμαι οκ...και δεν πιστεύω να χρειάζομαι ή να ξανά χρειαστώ ΠΟΤΕ βοήθεια σε οτιδήποτε...και αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχω όπως είπα πρόσβαση..αν είχα δεν θα χρειαζόμουν ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ! Wink
Mpaglametsos

Mpaglametsos
Απλό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 38
Δημοσιεύσεις : 43



Mpaglametsos ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.
 • 0

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Luffy Δευ Ιαν 04, 2016 5:13 pm

Το ότι κάποια φόρουμ χρειάζονται πρόσβαση στις βάσεις το γνωρίζει η εταιρία και προσπαθεί να αναβαθμίσει τις λειτουργίες της για όλα τα φόρουμ. Φαντάσου ότι εσύ, είσαι ένας από αυτούς που το ζητά αυτό. Τουλάχιστον εδώ και δημόσια. Σκέψου πόσοι υπάρχουν που το έχουν ανάγκη αυτό και όχι μόνο εδώ αλλά παντού σε όλες τις χώρες. Σκέψουν σε κάθε ΔΩΡΕΑΝ φόρουμ και το τονίζω, η εταιρία κρατά αυτή την πολιτική γιατί προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες και όχι επί πληρωμής που δίνει όλες τις λειτουργίες που προσφέρουν οι άλλες εταιρίες. Δεν είμαστε εδώ ούτε για να κλειδώνουμε τα αιτήματά σας και να σας αποτρέπουμε από μία καλύτερη λύση. Ο κόσμος όσο είμαστε μαθαίνει και μπορεί να βρει μια καλύτερη λύση και έτσι μπορεί να ρωτήσει για κάτι καλύτερο ή αν κάποιος γνωρίζει κάτι καλύτερο να το στείλει στο μέλος μέσω πμ.

Όσο για την πρόσβαση που ζητάς αυτό δεν γίνεται για λόγους ασφαλείας γιατί μετά οι σέρβερ της εταιρίας που στηρίζουν τόσα εκατομμύρια φόρουμς θα πέφτουν πολύ συχνά. Προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο να κρατά τις υπηρεσίες σε ισχύ και να δουλεύουν χωρίς προβλήματα τα φόρουμς. Σκέψου ότι ακόμα και τώρα που δεν παρέχεται αυτή η πρόσβαση στις βάσεις, κάποιες φορές κολλάνε τα φόρουμς και υπάρχουν καθυστερήσεις. Σκέψου να υπήρχε και η πρόσβαση τι θα γινόταν. Γίνεται αυτή η κίνηση απόρριψης της πρόσβασης των μελών μέσω του κάθε φόρουμ ξεχωριστά για τον λόγο ότι μετά θα επιβαρρυνόνταν όλοι και όχι μόνο αυτό το φόρουμ.

Δυστυχώς εμείς μεταφέρουμε αυτά τα προβλήματα αλλά δεν είναι στο χέρι μας το τι θα κάνει η εταιρία. Εμείς μεταφέρουμε τις προτάσεις και η εταιρία κρίνει κατά πόσο θα γίνει ή όχι αυτό που προτείνουμε και στο συγκεκριμένο θέμα είναι κάθετη στο όχι για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω.

Είμαι εδώ και 7 χρόνια στην Forumotion και τις αλλαγές που είδα λέω μπράβο και πάλι μπράβο γιατί είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ.

Θα μεταφέρω το αίτημά σου ακόμα μία φορά στην εταιρία και θα σου στείλω με πμ την απάντησή τους.
Luffy

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2340



Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Mpaglametsos Δευ Ιαν 04, 2016 5:51 pm

Kαλησπέρα Luffy και χρόνια σου πολλά επίσης...καλή χρόνια φίλε μου...ξέρω πως ακούγομαι κάπως επιθετικός...απλώς όπως ξέρεις οι απόψεις μου είναι μην κοιτάς τα εμφανές...δες και πίσω από αυτά ή ακόμα καλύτερα και τα μετά από αυτά.

Δεν αναβαθμίζεις μια πλατφόρμα επειδή διόρθωσες κάτι...αλλά προσθέτοντας κάτι νέο...και πραγματικά θα ήθελα να συζητήσουμε τα όποια νέα έχει προσθέσει η Forumotion πέραν της μπάρας πλοήγησης (που επιστρέφω στο θέμα ΓΚΑΦΡΑ και αφαίρεσης του Logo και δεν θυμάμαι τι άλλο από την μπάρα) όποτε το ΔΩΡΕΑΝ για "μαθήματα" CSS συνεχίζω και το βρίσκω ΑΚΡΩΣ γελοίο.

Τεσπά...επειδή όμως μπήκε νέα χρονιά...και τις τελευταιές ημέρες ακούω ευχές...ας κάνω και εγώ τις ευχές μου λοιπόν με την σειρά μου.

Εύχομαι να γίνουν ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ (όπως και πενεύεται η Forumotion και βάζει και εσάς να λέτε τα ίδια ακόμα και σε όσους είναι πρόθυμους να δώσουν όχι επί ταρίφας αλλά επειδή ΑΞΙΖΟΥΝ κάποιοι για οτιδήποτε προσφέρουν ως Donates), επίσης εύχομαι να υπάρξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ajax Browsing ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα ΞΑΝΑ γράψω ΟΛΕΣ για ΟΛΕΣ τις εντολές του Site μου ξανά από την αρχή και θα το δω ΆΝΩ ΚΑΤΩ αν το ενεργοποιήσω.

Επίσης εύχομαι να σταματήσουν οι μεσάζοντες ακόμα και αν αυτό σημαίνει 1 και ΜΟΝΟ Φόρουμ Υποστήριξης ή θέματα τα όποια θα έχει πρόσβαση ΟΛΟΣ ο κόσμος ανά πασά και στιγμή For Ever & Updated χωρίς την οποιαδήποτε παρέμβαση από Mod ή Admin (αν εξαιρεθεί ο ορισμός του Spam Threads και η λύση είναι Block αυτών των χρηστών, IP, Mac Adress και πολλές άλλες ή και Delete αυτών των θεμάτων). Το στείλε σε εμένα να κάνω πάσα την λύση σου...πφφφ βαριέμαι και να σχολιάσω κιόλας Wink
Mpaglametsos

Mpaglametsos
Απλό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 38
Δημοσιεύσεις : 43



Mpaglametsos ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Luffy Δευ Ιαν 04, 2016 6:37 pm

Mpaglametsos έγραψε:Kαλησπέρα Luffy και χρόνια σου πολλά επίσης...καλή χρόνια φίλε μου...ξέρω πως ακούγομαι κάπως επιθετικός...απλώς όπως ξέρεις οι απόψεις μου είναι μην κοιτάς τα εμφανές...δες και πίσω από αυτά ή ακόμα καλύτερα και τα μετά από αυτά.

Χρόνια πολλά καλή χρονιά! Ξέχασα να ευχηθώ! Smile Θυμάμαι τις απόψεις σου απλά και εγώ σου λέω ποιά είναι τα εμφανή που προσφέρει η Forumotion σαν εταιρία.

Mpaglametsos έγραψε:Δεν αναβαθμίζεις μια πλατφόρμα επειδή διόρθωσες κάτι...αλλά προσθέτοντας κάτι νέο...και πραγματικά θα ήθελα να συζητήσουμε τα όποια νέα έχει προσθέσει η Forumotion πέραν της μπάρας πλοήγησης (που επιστρέφω στο θέμα ΓΚΑΦΡΑ και αφαίρεσης του Logo και δεν θυμάμαι τι άλλο από την μπάρα) όποτε το ΔΩΡΕΑΝ για "μαθήματα" CSS συνεχίζω και το βρίσκω ΑΚΡΩΣ γελοίο.

H εταιρία αναβαθμίζει την πλατφόρμα, δεν την διορθώνει. Εδώ και τόσα χρόνια που είμαι εγώ εδώ και είδα τι έγινε έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Η μπάρα πλοήγησης ήταν κάτι μεγάλο όταν προστέθηκε και γι' αυτό έμεινε. Τώρα σε αυτό που θες εσύ ναι δεν υπάρχουν αλλαγές πολλές που έχουνε γίνει αλλά σε ένα Φόρουμ όπως ορίζεται το φόρουμ και όπως είναι όλα τα υπόλοιπα φόρουμ έγιναν αλλαγές. Επίσης κάτι που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι τα "μαθήματα" CSS που λες. Που προσφέρονται αυτά; Εμείς εδώ όπως και τον Αγγλικό Φόρουμ Υποστήριξης βοηθάμε έτσι ώστε να λύνονται τα προβλήματα των "πελατών" όπως τους αναφέρεις που στην ουσία είναι μέλη της εταιρίας. Όσο για τις αλλαγές θα σου υποδείξω μερικές τις οποίες πρόλαβα.

 1. Σύστημα αναφοράς
 2. Προσθήκη του "Φόρουμ υπό Κατασκευή"
  Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! 2013-014
 3. Δυνατότητα επεξεργασίας και αλλαγής των προτύπων
 4. Απόκρυψη ή εμφάνιση, ανάλογα με την επιθυμία του Διαχειριστή, των μηνυμάτων των αποκλεισμένων μελών
 5. Μπάρα Forumotion
 6. Νέος Editor
 7. Προσθήκη λειτουργίας Face your manga avatar
 8. Δυνατότητα Facebook Connect
 9. Δυνατότητα προσθήκης των άβαταρ στο φόρουμ και στο τσατ χωρίς την ανάγκη κώδικα
 10. Δυνατότητα επεξεργασίας προτύπων για phpbb3 και invision (που δεν επιτρεπόταν)
 11. Αναβάθμιση του Πίνακα Διαχείρισης
 12. Αναβάθμιση newsletter
 13. Hashtags
 14. Mentions


Αυτά είναι όσα θυμάμαι από τότε που ήμουν εγώ στην εταιρία.

Mpaglametsos έγραψε:Τεσπά...επειδή όμως μπήκε νέα χρονιά...και τις τελευταιές ημέρες ακούω ευχές...ας κάνω και εγώ τις ευχές μου λοιπόν με την σειρά μου.

Εύχομαι να γίνουν ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ (όπως και πενεύεται η Forumotion και βάζει και εσάς να λέτε τα ίδια ακόμα και σε όσους είναι πρόθυμους να δώσουν όχι επί ταρίφας αλλά επειδή ΑΞΙΖΟΥΝ κάποιοι για οτιδήποτε προσφέρουν ως Donates), επίσης εύχομαι να υπάρξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ajax Browsing ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα ΞΑΝΑ γράψω ΟΛΕΣ για ΟΛΕΣ τις εντολές του Site μου ξανά από την αρχή και θα το δω ΆΝΩ ΚΑΤΩ αν το ενεργοποιήσω.
Αυτό θα σταλεί στις προτάσεις που θα στείλω αν και αν γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει σε όλους πράγμα το οποίο βλέπω αδύνατο για τον λόγο ότι αυτό θα επιβαρρύνει πάρα μα πάρα πολύ τους σέρβερ της εταιρίας, πράγμα που αποφεύγουν.

Mpaglametsos έγραψε:Επίσης εύχομαι να σταματήσουν οι μεσάζοντες ακόμα και αν αυτό σημαίνει 1 και ΜΟΝΟ Φόρουμ Υποστήριξης ή θέματα τα όποια θα έχει πρόσβαση ΟΛΟΣ ο κόσμος ανά πασά και στιγμή For Ever & Updated χωρίς την οποιαδήποτε παρέμβαση από Mod ή Admin (αν εξαιρεθεί ο ορισμός του Spam Threads και η λύση είναι Block αυτών των χρηστών, IP, Mac Adress και πολλές άλλες ή και Delete αυτών των θεμάτων). Το στείλε σε εμένα να κάνω πάσα την λύση σου...πφφφ βαριέμαι και να σχολιάσω κιόλας Wink
Να μείνει 1 και μόνο φόρουμ υποστήριξης αποκλείεται γιατί αυτά τα φόρουμ υποστήριξης βοηθούν τον κόσμο που δεν ξέρει την γλώσσα που θα έχει το εκάστοτε φόρουμ υποστήριξης. Αν αυτό σημαίνει να μπουν όλοι και να είναι σε παγκόσμιο επίπεδο τότε θα χαλάσει η όλη πολιτική γιατί μετά θα απαντάτε η κάθε ερώτηση 100 χιλιάδες φορές γιατί θα απαντάτε σε όλες τις γλώσσες και θα γίνεται ένα γενικότερο μπάχαλο. Όχι ότι τώρα δεν γίνεται αλλά προσπαθούμε να το μειώσουμε αυτό.

Γενικώς υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλαχτούν και το ξέρουμε. Απλά αυτό πρέπει να γίνει σιγά σιγά και πάντα με την έγκριση που θα υπάρξει από την εταιρία. Εφόσον λειτουργούμε βάση των δικών τους κατωχυρωμένων υπηρεσιών πρέπει αναγκαστικά να δουλεύουμε βάση των δικών τους "κανονισμών" ή "ορών" όπως προτιμάς. Και αυτό κάνουμε. Smile  Hello
Luffy

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2340



Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Mpaglametsos Δευ Ιαν 04, 2016 7:00 pm

To Ajax Browsing θα επιβαρύνει τους Servers? Τι είπες τώρα ρε τρελέ? 0αα0χ0αχα0χ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Τα ίδια άκουγα και όταν ο κόσμος ζητούσε αναδυόμενες ενημερώσεις...όταν είναι απλώς Script που με κάποια Ajax Calls μέσω ρυθμίσεων και ορισμών της ήδη βάσης δεδομένων απλώς να κάνει αυτόματη ανανέωση σε πραγματικό χρόνο. 

Ίσα ίσα...πχ είσαι στην κεντρική σελίδα Φόρουμ και πατάς πχ στο Username σου πηγαίνοντας στο Προφίλ...

ΔΕΝ ξανά φορτώνει το Header και ΟΠΟΙΑ άλλη εκτέλεση υπόκειται σε αυτό...
ΔΕΝ ξανά φορτώνει το Footer και ΟΠΟΙΑ άλλη εκτέλεση υπόκειται σε αυτό...
ΔΕΝ ξανά φορτώνει τα Widjets τα οποία έχουν ρυθμιστεί να εμφανίζονται στην προηγούμενη αλλά και μετά σελίδα και ΟΠΟΙΑ άλλη εκτέλεση υπόκειται σε αυτό/ες...
ΔΕΝ ξανά φορτώνει το #container και ΟΠΟΙΑ άλλη εκτέλεση υπόκειται σε αυτό...αλλά ΜΟΝΟ το .main-content όπου και περιέχει το ζητούμενο περιεχόμενο πχ Προφίλ...
ΔΕΝ ξανά φορτώνει πχ το Frame του Chatbox από την αρχή...στην περίπτωση μου που το έχω γενικώς σε Fixed πλαίσιο δεξιά σαν το FB....


ΑΠΛΩΣ και ΜΟΝΟ το .main-content....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΑΠΟΛΥΤΩΣ!


Πιστεύω όχι απλά θα τους προσφέρει "επιβάρυνση" αλλά θα ξεφορτωθούν ΑΠΕΙΡΑ Gbs ανά Refresh και ανά Φόρουμ ανά τον κόσμο δίνοντας έτσι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ταχύτητες με τους ΗΔΗ υπάρχον Servers στο οποιοδήποτε Φόρουμ και επισκέπτη αυτών...σοβαρά τώρα δεν θυμάμαι σε ποιο άρθρο είχα διαβάσει από Διαχειριστή ήταν από Moderator θα σε γελάσω πραγματικά που έλεγαν (όχι ένας αλλά αρκετοί κιόλας) αυτό που ζητάτε ΔΕΝ γίνεται θα είναι ΠΑΡΑ πολύ βαρύ και παρόμοιες αστείες ατάκες.


Μαθήματα CSS αποκαλώ όταν κάποιος ρωτάει πως κάνω αυτό πχ κόκκινο και πως το πάω λίγο πιο δεξιά και τέτοια χαζά...θα μου πεις τέτοια ρωτάνε τέτοια τους απαντάτε...αλλά έχω δει λύσεις δήθεν Pro εφόσον περιέχουν κλάσεις όπως τα λες εσύ να περιέχουν και Styles και ο κόσμος να σκάει πως βγαίνουν να μην υπάρχει σωστή επεξήγηση και όμως να είναι "Λύθηκε" και Game Over....καπούτ από οποιονδήποτε πιο έμπειρο να μπορεί μελλοντικά να διορθώσει "χαζά" προηγούμενων Wink
Mpaglametsos

Mpaglametsos
Απλό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 38
Δημοσιεύσεις : 43



Mpaglametsos ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Mpaglametsos Δευ Ιαν 04, 2016 7:05 pm

Σκέψου το Facebook, Twitter, Soundcloud, VK, Google+ και γενικά όλα τα μεγάλα Social Platforms που έχουν Ajax Browsing να ΜΗΝ είχαν....όχι το Facebook πχ με 7/8 Datacenters πόσα είναι δεν θυμάμαι...αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ 300 Datacenters ΔΕΝ θα έφταναν.

Στο λέω με σιγουριά μιας και ήδη έχω δουλέψει επίσης πάνω σε Ajax Browsing τόσο σε Social Engine όσο και σε PHP Bucket, PHPFOX, Boonex και άλλα διάφορα Wink
Mpaglametsos

Mpaglametsos
Απλό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 38
Δημοσιεύσεις : 43



Mpaglametsos ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Nemo Δευ Ιαν 04, 2016 8:03 pm

Παρακαλώ μην κάνετε διπλές δημοσιεύσεις. Τα θέματά σας πρέπει να χωρίζονται μεταξύ τουλάχιστον κατά 24 ώρες προτού δημοσιεύσετε κάτι άλλο. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Edit αντί αυτού.
Nemo

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1206



Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Luffy Δευ Ιαν 04, 2016 8:11 pm

@Mpaglametsos εσύ τυγχάνεις να είσαι από τους έμπειρους σε προγραμματισμό πράγμα που ούτε το 80% μην σου πω και 90% της Ελλάδας δεν είναι. Ούτε εγώ ανήκω σε αυτό το ποσοστό γιατί ούτε εγώ τα ξέρω όλα αυτά. Εγώ απλά βοηθάω αυτούς που θέλουν βοήθεια είτε αυτό λέγεται μετακίνησέ το μου δεξιά είτε λέγεται άλλαξε το χρώμα. Το τι κάνει η εταιρία είναι δικό της θέμα καθώς αυτή διοικεί και πράττει. Είναι υποχρέωσή μου να μεταφέρω την πρόταση και θα την μεταφέρω. Πέραν από αυτό μπορεί και μόνος σου να προσθέσεις ajax για να αποφύγεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν.
Το είπα και θα το πω αρκετές φορές. Το τι προσθέτει ο καθένας στο δικό του φόρουμ είναι καθαρά δική του ευθύνη και όχι δική μας. Εμάς μας ρωτάς πως να το μετακινήσω θα σου πούμε όπως ξέρουμε εμείς πως να το μετακινήσεις. Δεν θα κάτσουμε να δούμε το κάθε φόρουμ ξεχωριστά και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα του καθενός.  Αυτό εκτός του ότι θα μας έτρωγε άπειρο χρόνο αλλά θα είναι λες και είμαστε υπηρέτες της εταιρίας και βοηθάμε απόλυτα τον έναν και τον άλλον.

Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι κι εμείς εδώ είμαστε εθελοντές. Ούτε πληρωνόμαστε για να κάνουμε το οτιδήποτε εδώ ούτε τίποτα. Είμαστε εδώ επειδή το θέλουμε και επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε. Τώρα αν κάναμε αυτά που σου λέω παραπάνω τότε δεν αξίζει να είμαι εθελοντής και να μην ζητώ πληρωμή. Εφόσον εμείς είμαστε εθελοντές, δεν έχουμε λόγο στις αποφάσεις της εταιρίας. Η εταιρία πληρώνει κάποια άτομα για να προστατεύει τις υπηρεσίες της.

Σκέφτηκες ποτέ ότι κάποια φόρουμ δεν θέλουν την λειτουργία που προσφέρεις; Εγώ προσωπικά δεν θέλω το Ajax. Γιατί να γίνει αυτό το πράγμα αν δεν το θέλουν αρκετοί; Αυτό που ζητάς το θέλουν επαγγελματίες με επαγγελματικά φόρουμ. Οι υπόλοιποι δεν παραπονιούνται για κάτι τέτοιο. Wink Προσπαθώ να σου δείξω την γενική εικόνα των πραγμάτων. Δεν είμαστε όλοι γνώστες του πως δουλεύει το ένα ή το άλλο. Γνωρίζουμε αυτά που ξέρουμε και μόνο.. Smile


Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Το θέμα μεταφέρθηκε στις συζητήσεις.
Luffy

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2340



Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Mpaglametsos Δευ Ιαν 04, 2016 8:40 pm

Τέσπα....μεγάλη συζήτηση...αλλά προτιμώ από το να φανώ "κακός" εδώ μέσα για μια λεπτομέρεια....να ξεκινήσω να δίνω αυτό που ξέρω καλύτερα να κάνω. DEVELOPMENT! (Φυσικά με όσο με περιορίζει η βάση δεδομένων της Forumotion, εκτός αν πρόκειται για καθαρό Design και όχι λειτουργίες που εκεί κάνω ΟΤΙ μπορεί να φανταστεί ο καθένας).

Και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ!
Mpaglametsos

Mpaglametsos
Απλό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 38
Δημοσιεύσεις : 43



Mpaglametsos ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.
 • 0

Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο! Empty Απ: Θέματα "Λύθηκε" και κλείσιμο!

Δημοσίευση από Luffy Δευ Ιαν 04, 2016 8:47 pm

Είμαστε διατεθημένοι να αποδεκτούμε την οποιαδήποτε βοήθεια από εσένα ή από οποιονδήποτε άλλον θέλει να μας βοηθήσει! Smile
Luffy

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2340



Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης