Κλείσιμο της Ελληνικής Κοινότητας Υποστήριξης Forumgreek

H Ελληνική Κοινότητα σε λίγες ημέρες θα κλείσει. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη στην Αγγλική Κοινότητα Υποστήριξης Forumotion.Αγγλικό Φόρουμ Υποστήριξης

Κανόνες Τομέα Προώθησης Φόρουμ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Κανόνες Τομέα Προώθησης Φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τρι Νοε 25, 2014 1:29 pm

Κανόνες Προώθησης Φόρουμ


Παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ καλά προτού κάνετε κάποιο θέμα σε αυτό τον τομέα.

Μπορείτε να παρουσιάσετε το φόρουμ σας για Προώθηση σε αυτό το θέμα: Προτάσεις Προώθησης Φόρουμ" (πατώντας το κουμπί "Απάντηση")

Στους υπόλοιπους τομείς αυτής της κατηγορίας δεν μπορείτε να κάνετε νέο θέμα αλλά μόνο να απαντάτε στα ήδη υπάρχων θέματα. Οπότε μην κάνετε άδικους κόπους να το δημοσιεύσετε κάπου αλλού. Θα χάσετε απλά τον χρόνο σας! Θυμηθείτε ότι μόνο Διαχειριστές μπορούν να αιτηθούν Προώθηση για το φόρουμ τους.

Στο θέμα Προτάσεις Προώθησης Φόρουμ" επιτρέπεται να δημοσιεύσετε μόνο μία φορά. Δεν επιτρέπονται οι Υπενθυμίσεις.

Οι πιο κάτω τίτλοι πρέπει να συμπεριληφθούν στην απάντηση όπου θα παρουσιάσετε το φόρουμ σας.

1) Επιλογή Κατηγορίας
Η επιλογή κατηγορίας είναι ο τομέας που θέλετε το φόρουμ σας να υπάρχει. Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες που μπορείτε να διαλέξετε εδώ. Παρακαλούμε να διαλέξετε την σωστή κατηγορία όπου το φόρουμ σας ανήκει γιατί αυτός μπορεί να είναι λόγος απόρριψης αν επιλέξετε λάθος κατηγορία.

2) Επιλογή Τίτλου
Ο τίλος σας πρέπει να είναι η ονομασία του φόρουμ σας. Πρέπει να είναι ακριβώς όπως στο φόρουμ σας και όχι το περιεχόμενο του φόρουμ σας. Π.χ. "Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης" και όχι "τα πάντα για την ελληνική υποτήριξη". Λάθη σας αυτά θα ζητηθούν να αλλαχθεί ο τίτλος του θέματος.

3) Ηλεκτρονική Διεύθυνση Φόρουμ
Η ηλεκτρονική διεύθυνση του φόρουμ σας πρέπει να υπάρχει στην παρουσίασή σας. Θυμηθείτε ότι μόνο φόρουμ της ForumGreek επιτρέπονται καθώς υπάρχουν και άλλα υποστηρικτικά φόρουμ όπου φόρουμ άλλων υποστηρικτικών φόρουμ επιτρέπουν τις προωθήσεις στα δικά τους φόρουμ.

4) Κύρια Γλώσσα
Η γλώσσα του φόρουμ που θα παρουσιάσετε πρέπει να είναι η επίσημη γλώσσα του φόρουμ σας. Θυμηθείτε ότι μόνο ελληνικά φόρουμ επιτρέπονται σε αυτό τον τομέα.

5) Περιγραφή Φόρουμ
Η περιγραφή του φόρουμ πρέπει να είναι η περιγραφή του αναλόγως με το περιεχόμενο του φόρουμ σας. Μπορεί να είναι όσο περιεκτική ή λεπτομερής την θέλετε εσείς.


Αν η παρουσίασή σας πληρεί αυτούς τους 5 κανόνες, τότε ένας Υπεύθυνος Φόρουμ θα μετακινήσει το μήνυμά σας στην κατηγορία που διαλέξετε, μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα (περίπου 48 ωρών). Αν η παρουσίασή σας δεν πληρεί ή δεν αντιστοιχεί στο ανάλογο ύφος των κανόνων που παρουσιάστηκαν τότε θα απορριφθεί και ο λόγος ή  οι λόγοι που απορρίφθηκαν θα εξηγηθούν από τον Υπεύθυνο Φόρουμ.

Μην ξεχνάτε ότι η πρόταση προώθησης του φόρουμ σας, πρέπει να είναι ανάλογη του φόρουμ σας για να γίνει δεκτή. Να είστε σίγουροι ότι οι περιγραφές σας στους 5 κανόνες είναι ακριβής έτσι ώστε τα μέλη που βλέπουν το θέμα σας στις προωθήσει να επιθυμούν να συνδεθούν και να επισκεφτούν το φόρουμ σας. Όταν το θέμα μεταφερθεί στην σωστή κατηγορία τότε μπορείτε να επεξεργαστείτε το θέμα σας και να το διαμορφώσετε όπως θέλετε!

Μόλις η παρουσίαση δημοσιευθεί, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στις Προτάσεις Προώθησης Φόρουμ". Αν μια σημαντική αλλαγή υπάρξει στο φόρουμ σας, μπορείτε να απαντήσετε στο θέμα σας και να ενημερώσετε το κοινό για την αλλαγή που έγινε!

Προσοχή: Μόνο επιπλέον δημοσιεύσεις με τα παρακάτω περιεχόμενα επιτρέπονται (μία φορά την μέρα):


 • Προσθήκη Μέλους στην Ομάδα Διαχείρισης
 • Aλλαγή στην εμφάνιση του φόρουμ (theme, πρότυπα, κλπ)
 • Προσθήκη νέων κανόνων
 • Προσθήκη νέας κατηγορίας
 • Αιτήματα για συνεργασίας (μόνο μία φορά και οι απαντήσεις μέσω προσωπικών μηνυμάτων)
 • Νέα/Αλλαγές στο φόρουμ (νέο όνομα, οδηγοί, διαγωνισμοί κλπ)


ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ:


 • Δημοσιεύσεις περισσότερες από μία φορά τη μέρα στο θέμα σας
 • Δημοσιεύσεις Υπενθύμισης του θέματος, ή να πείτε ότι έχετε Χ αριθμό μελών, ή για να ζητήσετε από τα μέλη να συνδεθούν στο φόρουμ σας ή ακόμα και για να ζητήσετε την συμβουλή τους για το φόρουμ σας
 • Να δημοσιεύσετε πρόταση προώθησης για φόρουμ που δεν ανήκει στην ForumGreek
 • Να δημοσιεύσετε πρόταση προώθησης για κάποιο φόρουμ και δεν είστε τουλάχιστον Διαχειριστής σε αυτό
 • Προώθηση θέματος με παράνομο περιεχόμενο
 • Προώθηση θέματος που παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ και γενικά της Forumotion. (Terms of Service)


Aν έχετε κάποιο σχόλιο ή κάποια απορία για κάποιο θέμα, τότε ζητήστε από τον συγγραφέα του θέματος μέσω προσωπικού μηνύματος να σας την λύσει.

Σημείωση: Προτάσεις Προώθησης μέσω προσωπικών μηνυμάτων δεν επιτρέπονται.


Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα Διαχείρισης ForumGreek


Μία Σημαντική Ανακοίνωσηavatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2331

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης