Κλείσιμο της Ελληνικής Κοινότητας Υποστήριξης Forumgreek

H Ελληνική Κοινότητα σε λίγες ημέρες θα κλείσει. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη στην Αγγλική Κοινότητα Υποστήριξης Forumotion.Αγγλικό Φόρουμ Υποστήριξης

Διαγραφή Λογαριασμού: Υποχρεώσεις Διαχειριστή

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Διαγραφή Λογαριασμού: Υποχρεώσεις Διαχειριστή

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Τετ Αυγ 26, 2015 3:04 pm

Διαγραφή Λογαριασμού: Υποχρεώσεις Διαχειριστή

Σύμφωνα με το άρθρο 34 του νόμου, σχετικά με την ελευθερία στο διαδίκτυο και με τον έλεγχο των δεδομένων, της 6ης Ιανουαρίου του 1978, κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση, να τροποποιήσει, να διορθώσει και να διαγράψει τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτόν. Για αυτό το λόγο, ο διαχειριστής δεν μπορεί να αρνηθεί τη διαγραφή του λογαριασμού. Αν ο διαχειριστής αρνηθεί, μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο. Παρακαλούμε να μας αναφέρετε φόρουμ τα οποία παραβαίνουν τον παρακάτω νόμο.

Exclamation Δεν έχετε το δικαίωμα, όμως, να ζητήσετε από τον διαχειριστή να αφαιρέσει κάθε μήνυμά σας, εκτός αν έχετε δημοσιεύσει προσωπικά στοιχεία τα οποία μπορούν να σας ταυτοποιήσουν.

Επίσης, αν τυχόν υπάρξει κάποια κατηγορία σχετικά με ρατσιστικό, πορνογραφικό, παράνομο κλπ. υλικό κατά του χρήστη που επιθυμεί τη διαγραφή του λογαριασμού, ο διαχειριστής υποχρεούται να μην διαγράψει το λογαριασμό και το περιεχόμενό του (πχ: διεύθυνση IP που επιτρέπει την επίσημη ταυτοποίηση του χρήστη). Όλα τα στοιχεία πρέπει να κρατηθούν για ένα χρόνο (τουλάχιστον) μήπως και η δικαιοσύνη θελήσει να ξεκινήσει μία νομική διαδικασία κατά του χρήστη.

avatar

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1206

Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης