Κλείσιμο της Ελληνικής Κοινότητας Υποστήριξης Forumgreek

H Ελληνική Κοινότητα σε λίγες ημέρες θα κλείσει. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη στην Αγγλική Κοινότητα Υποστήριξης Forumotion.Αγγλικό Φόρουμ Υποστήριξης

Πώς να ενεργοποιήσετε ένα νέο μέλος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Πώς να ενεργοποιήσετε ένα νέο μέλος

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Σαβ Αυγ 08, 2015 1:04 am

Πώς να ενεργοποιήσετε ένα νέο μέλος

Όποιο μέλος το οποίο εγγράφεται στο φόρουμ σας πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής. Το μέλος συμπληρώνει τα απαραίτητα και υποχρεωτικά πεδία ( ψευδώνυμο, κωδικός, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ) και κάποια προαιρετικά ( φύλο, γλώσσα, χόμπι κ.α. ).

3 τρόποι ενεργοποίησηςΌταν η εγγραφή ολοκληρωθεί, το μέλος μπορεί να συνδεθεί στο φόρουμ ανάλογα με την επιλογή ενεργοποίησης του λογαριασμού. Ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την επιλογή ενεργοποίησης πηγαίνοντας στον Πίνακας Διαχείρισης ► Διαχείριση Μελών & Διαχείριση Ομάδων ► Διαχείριση Μελών ► Επιλογές χρηστώνΚαμία ενεργοποίηση: Τα νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν δίχως καμία ενεργοποίηση.
Μέλος: Τα μέλη ενεργοποιούν το λογαριασμό τους μέσω ενός email ενεργοποίησης.

Exclamation Εφόσον το μέλος δεν επιβεβαιώσει και ενεργοποιήσει το λογαριασμό του από το email, το μέλος μένει στη λίστα ανενεργών χρηστών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους ανενεργούς χρήστες από τη λίστα "Ανενεργοί Χρήστες":Διαχειριστής: Ο Διαχειριστής λαμβάνει ένα email όποτε γίνεται μία εγγραφή και πρέπει να ενεργοποιήσει ο ίδιος το μέλος.

Exclamation Το νέο μέλος θα λάβει μια ειδοποίηση μέσω email μόλις ενεργοποιήσετε το λογαριασμό του από το email που λάβατε ως Διαχειριστής. Αν επιβεβαιώσετε το νέο μέλος από τη λίστα των ανενεργών χρηστών, το μέλος δεν θα ενημερωθεί.

Εργαλείο Anti-Spam
addΥποχρεωτικά πεδία

Εξ'αρχής, τα υποχρεωτικά πεδία είναι τα: ψευδώνυμο, κωδικός, κωδικός επιβεβαίωσης.
Μετά μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υποχρεωτικά πεδία: Πίνακας Διαχείρισης ► Διαχείριση Μελών & Διαχείριση Ομάδων ► Διαχείριση Μελών ► ΠροφίλΌταν προσθέτετε ένα καινούριο πεδίο, έχετε την επιλογή να το θέσετε ως υποχρεωτικό.add CAPTCHA

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε επίσης το CAPTCHA για να αποφύγετε τους spammers και τις spambots.

Πίνακας Διαχείρισης ► Διαχείριση Μελών & Διαχείριση Ομάδων ► Διαχείριση Μελών ► Επιλογές χρηστώνaddForumGreek Anti-Spam εργαλείο

ExclamationΓια να αποφύγουμε το spam, έχουμε ενσωματώσει ένα anti-spam εργαλείο για τα παρατημένα φόρουμ ( φόρουμ με καθόλου δραστηριότητα ). Ο Διαχειριστής πρέπει χειροκίνητα να επιβεβαιώσει τα νέα μέλη, εφόσον το φόρουμ δεν είναι ενεργό. Μπορεί επίσης να αλλάξει το τρόπο ενεργοποίησης των μελών.

ExclamationΓια τον ίδιο λόγο, οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο σε ανενεργά φόρουμ.
avatar

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1206

Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης