Κλείσιμο της Ελληνικής Κοινότητας Υποστήριξης Forumgreek

H Ελληνική Κοινότητα σε λίγες ημέρες θα κλείσει. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη στην Αγγλική Κοινότητα Υποστήριξης Forumotion.Αγγλικό Φόρουμ Υποστήριξης

Ανακατεύθυνση εξωτερικού ονόματος χώρου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Ανακατεύθυνση εξωτερικού ονόματος χώρου

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Τρι Ιουλ 14, 2015 6:39 pm

Ανακατεύθυνση εξωτερικού ονόματος χώρου

Αν έχετε ένα όνομα χώρου αγορασμένο εκτός της Forumgreek, έχετε την δυνατότητα να το εισαγάγετε στο Forumgreek φόρουμ σας.

Διασυνδέοντας ένα εξωτερικό όνομα χώρου στο φόρουμ σας, είναι μόνο δυνατό να γίνει, για φόρουμ που έχουν στην κατοχή τους το ή το πακέτο: Αν δεν έχετε κάποιο πακέτο στην κατοχή σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πακέτο προτού διασυνδέσετε το εξωτερικό όνομα χώρου σας (πως το κάνετε αυτό;)

Αν το φόρουμ σας έχει ήδη αγοράσει το προχωρημένο ή το πλήρες πακέτο, μπορείτε να πάτε στον πίνακα ελέγχου της εταιρίας που αγοράσατε το όνομα χώρου, όπως θα δείτε πιο κάτω (οι εικόνες σας δείχνουν απλά ένα παράδειγμα! Υπάρχουν διάφοροι πίνακες ελέγχουν που παρέχουν ονόματα χώρου, αλλά σε γενικές γραμμές το νόημα παραμένει το ίδιο).

Αρχικά πρέπει να συνδεθείτε στο Control Panel της εταιρείας από την οποία προμηθευτήκατε το domain.


Στη συνέχεια πρέπει να βρείτε μια κατηγορία που ονομάζεται Host Records και να τα επεξεργαστείτε. Αν δεν υπάρχει, επικοινωνήστε με την υποστήριξη της εταιρείας που χρησιμοποιείτε και παραθέτοντας την παρακάτω εικόνα.  


Ξεκινήστε τις επεξεργασίες υποθέτοντας πως το forum σας ονομάζεται forumgame.forumotion.com και θέλετε να αγοράσετε το domain name forumgame.com. Αφού τελειώσετε, κάντε Save.


Τέλος πρέπει να πάτε στον Πίνακα Δαιχείρισης >  Γενική Διαχείριση > Διεύθυνση φόρουμ > Εξατομικευμένο όνομα τομέα και να συμπληρώσετε το Custom Domain Name  


Μπορεί να γίνει το ίδιο για τα sub-domains.

Η αγορά ενός εξωτερικού ονόματος χώρου δε θα σας επιτρέψει να κάνετε ανακατεύθυνση των sub-domains σας στο custom domain. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε δωρεάν καταλήξεις (όπως .tk).
avatar

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1206

Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης