Μέγιστη ασφάλεια για τα φόρουμ σας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Μέγιστη ασφάλεια για τα φόρουμ σας Empty Μέγιστη ασφάλεια για τα φόρουμ σας

Δημοσίευση από Nemo Τρι Ιουλ 14, 2015 6:36 pm

Μέγιστη ασφάλεια για τα φόρουμ σας
Η ForumGreek είναι η μόνη εταιρεία φιλοξενείας φόρουμ που συνδυάζει την δωρεάν επαγγελματική ποιότητα των υπηρεσιών της και την υπευθυνότητά της.
   

Στη ForumGreek το φόρουμ σας είναι ασφαλές


Η ForumGreek προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες με μεγάλη ασφάλεια για τα φόρουμ σας. Η διαχείριση και η συντήρηση ενός τέτοιου συστήματος χρειάζεται καθημερινή παρατήρηση. Οι τεχνικές δομές μας και οι καθημερινές προσπάθειές μας μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την ενσωμάτωση και την ασφάλεια των δεδομένων σε όλες τις υπηρεσίες μας. Τα φόρουμ σας είναι ασφαλή. Οποιαδήποτε στιγμή έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τα δεδομένα μέσω των εργαλείων.

Η ασφάλεια των ForumGreek φόρουμ


Η ομάδα των διαχειριστών του συστήματος και του δικτύου εφαρμόζει αρχιτεκτονικές δικτύων μονάχα για τα ForumGreek φόρουμ. Η τεχνική μας ομάδα εγγυάται την συντήρηση και την συνεχή διαθεσιμότητα των server. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά για την σωστή λειτουργία του τεχνικού υλικού με σκοπό τη διόρθωση οποιουδήποτε σφάλματος.

Συχνές ενημερώσεις, αυτόματες και δωρεάν


Οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι συχνές και αυτόματες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές! Επίσης, είστε προστατευμένοι από οποιοδήποτε λάθος: τα δεδομένα σας αποθηκεύονται και διατηρούνται σε RAID50 καθημερινά. Είστε προστατευμένοι από ανθρώπινα λάθη, μαζικές επιθέσεις και από το spam.

Nemo

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1206Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης