Πως να στείλετε έναν οδηγό/tutorial

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Πως να στείλετε έναν οδηγό/tutorial

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Παρ Νοε 21, 2014 1:22 am

Πως να στείλετε έναν οδηγό/tutorial


Aν θέλετε να στείλετε έναν οδηγό/tutorial που δεν υπάρχει στη λίστα Οδηγοί & Συμβουλές, τότε πολύ απλά ακολουθήστε τα εξής βήματα:


  1. Παρακαλούμε κάντε μια αναζήτηση ή κοιτάξτε τη λίστα Oδηγοί & Συμβουλές προτού στείλετε οτιδήποτε για να δείτε αν αυτό που θέλετε να μας στείλετε δεν έχει ήδη δημοσιευθεί από κάποιον άλλον.
  2. Αν ο οδηγός/tutorial που αναζητήσετε δεν υπάρχει και δεν μοιάζει με κάποιο άλλο θέμα της λίστας τότε στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα στον Luffy ή στον Van-Helsing.
  3. Παρακαλούμε να περιμένετε υπομονετικά έτσι ώστε το μέλος της Ομάδας Διαχείρισης να ελέγξει αν ο oδηγός/tutorial που στείλατε είναι σωστός ή όχι. Αν εγκριθεί, τότε θα προστεθεί στην λίστα Oδηγοί & Συμβουλές από κάποιο μέλος της Ομάδας Διαχείρισης και εσείς θα λάβετε μερικούς πόντους για την δημιουργία του οδηγού/tutorial. Αν απορριφθεί θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα αναφερόμενοι στα "λάθη" που έχετε κάνει στο θέμα.
Aν θέλετε να αλλάξετε/βελτιώσετε κάποιο ήδη υπάρχον θέμα τότε ακολυθήστε τα εξής βήματα:


  1. Στείλτε το αλλαγμένο/βελτιωμένο θέμα σας σε κάποιο μέλος της Ομάδας Διαχείρισης με προσωπικό μήνυμα και σας παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε και τον ενεργό σύνδεσμο (link) του θέματος που θέλετε να αλλάξετε/βελτιώσετε.
  2. Αν η αλλαγή/βελτίωση του θέματος εγγριθεί, ένα μέλος της Ομάδας Διαχείρισης θα αλλάξει ότι είναι απαραίτητο στο θέμα σε ένα επιπλέον πλαίσιο και εσείς θα ανταμοιφθείτε με επιπλέον πόντους για την αναβάθμιση του θέματος.

Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ο οδηγός/tutorial που θα στείλετε θα πρέπει να είναι δική σας δουλειά και γραμμένο από εσάς. Αν έχετε αντιγράψει την δουλειά που στείλατε από κάπου αλλού ή από κάποιον άλλον χωρίς να αναφέρετε τον συγγραφέα και χωρίς την άδειά του για να το κάνετε, τότε αυτό θεωρείτε Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων. Εδώ στην Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης Φόρουμ λαμβάνουμε την Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων πολύ σοβαρά υπόψιν. Αν αντιληφθούμε ότι έχετε κάνει κάτι τέτοιο, τότε θα έχετε μια σοβαρή ποινή γι' αυτό.


Ευχαριστούμε,
H Oμάδα Διαχείρισης του ForumGreek


Μία Σημαντική Ανακοίνωση
avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2320

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης