Κλείσιμο της Ελληνικής Κοινότητας Υποστήριξης Forumgreek

H Ελληνική Κοινότητα σε λίγες ημέρες θα κλείσει. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη στην Αγγλική Κοινότητα Υποστήριξης Forumotion.Αγγλικό Φόρουμ Υποστήριξης

Ποια είναι τα δικαιώματα κάθε βαθμού

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Ποια είναι τα δικαιώματα κάθε βαθμού

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Ιαν 21, 2015 12:36 am

Ποια είναι τα δικαιώματα κάθε βαθμού

Τα δικαιώματα μελών και κατηγοριών σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την πρόσβαση, την ανάγνωση και άλλα προνόμια μελών και επισκεπτών ανάλογα με τον βαθμό τους ή την ομάδα στην οποία ανήκουν.

Δικαιώματα Κατηγοριών

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα δικαιώματα μιας κατηγορίας επιλέγοντας, για παράδειγμα, μόνο κάποια μέλη να μπορούν να δουν και να διαβάσουν τις θεματικές ενότητες, αλλά οι επισκέπτες να μην μπορούν εφόσον δεν έχουν συνδεθεί. Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε από πολλούς συνδυασμούς δικαιωμάτων. Για να διαλέξετε το συνδυασμό που χρειάζεστε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πάτε: Πίνακας Διαχείρισης ► Γενική Διαχείριση ► Forum ► Κατηγορίες και φόρουμ

Μόλις επιλέξετε στις Ενέργειες, τα Δικαιώματα πρόσβασης Δ. Συζήτησης ( permissions ), θα εμφανιστεί η παρακάτω σελίδα:


Επιλέξτε στα αριστερά την κατηγορία που θέλετε να ρυθμίσετε τα δικαιώματα και θα δείτε αυτό στην οθόνη σας:


Ρυθμίσεις Συστήματος:
Οι ρυθμίσεις συστήματος είναι οι αρχικές ρυθμίσεις που δεν έχουν αλλάξει από κάποιο πρόσωπο. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν 4 πεδία.  • Το πρώτο πεδίο ( View the forum and its messages ) επιτρέπει σε όσες ομάδες μελών επιλέξετε να βλέπουν και να διαβάζουν τις θεματικές ενότητες.
  • Το δεύτερο πεδίο ( Write topics or messages ) επιτρέπει σε όσες ομάδες μελών επιλέξετε να συντάσσουν μηνύματα και να δημιουργούν νέες θεματικές ενότητες.
  • Το τρίτο πεδίο ( See images in the messages ) επιτρέπει σε όσες ομάδες μελών επιλέξετε να βλέπουν τις εικόνες στις θεματικές ενότητες. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε μόνο "Members", οι επισκέπτες αντί για εικόνες θα βλέπουν ένα σύνδεσμο που θα τους προτρέπει να συνδεθούν.
  • Το τέταρτο πεδίο ( See links in the messages ) επιτρέπει σε όσες ομάδες μελών επιλέξετε να βλέπουν τους συνδέσμους στις θεματικές ενότητες. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε μόνο "Members", οι επισκέπτες αντί για τους συνδέσμους της θεματικής ενότητας θα βλέπουν ένα σύνδεσμο που θα τους προτρέπει να συνδεθούν.


Ατομικές Ρυθμίσες
Αυτές οι ρυθμίσεις ουσιαστικά διπλασιάζουν τα πεδία και σας δίνουν περισσότερη ελευθερία στην διαχείριση των δικαιωμάτων. Για παράδειγμα, αν θέλετε οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν την ύπαρξη θεματικών ενοτήτων, αλλά να μην έχουν πρόσβαση σε αυτές ( δηλαδή να μην μπορούν να διαβάσουν τις δημοσιεύσεις ), θα πρέπει να επιλέξετε "View the forum" και όχι "Read the topics" . Αυτό γίνεται αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στην Σύνθετη Μέθοδο:


Αφού τελειώσετε τις αλλαγές που έχουμε κάνει πατάτε .

Ρύθμιση δικαιωμάτων ορισμένων μελών χωρίς την ένταξή τους σε κάποια ομάδα

Πάμε: Πίνακας Διαχείρισης ► Διαχείριση Μελών & Διαχείριση Ομάδων ► Διαχείριση Μελών
Αναζητήστε το μέλος που θέλετε μέσω της αναζήτησης:


Και πατάτε δεξιά στην στήλη Ενέργειες την επιλογή Δικαιωμάτων ( permissions ).
Επιλέγετε τα δικαιώματα του μέλους που θέλετε και τέλος πατάτε .
avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2331

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης