Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

Εμφάνιση κεντρικού banner

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Skouliki Την / Το Κυρ Φεβ 28, 2016 7:41 pm

καλησπέρα 

μου αρέσει η εμφάνιση του κεντρικού banner .. πως μπορω να την εφαρμόσω ? σε Invision και punbb
έχει σημασία αν το banner ειναι transparent ?

εκτός αν είναι σχεδιασμένο όλο ετσι οποτε μπορώ να το κάνω 


Skouliki
Σχεδιαστής

Σχεδιαστής

Θηλυκό
Ηλικία : 40
Δημοσιεύσεις : 610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Κυρ Φεβ 28, 2016 10:57 pm

Καλησπέρα @Skouliki,
Όχι από όσο γνωρίζω είναι ξεχωριστό element. Ο @Luffy μπορεί να μας βοηθήσει λίγο με αυτό νομίζω.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1750

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Μαρ 02, 2016 12:54 pm

Αυτός είναι κώδικας στο CSS με εικόνα ως φόντο. Δεν χρειάζεσαι εικόνα που να μην είναι transparent για το banner σου. Και διάφανη να είναι με το χρώμα που θα ορίσεις θα φαίνεται νορμάλ.



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Skouliki Την / Το Τετ Μαρ 02, 2016 2:58 pm

οκ ποια ειναι η διαδικασια?

Skouliki
Σχεδιαστής

Σχεδιαστής

Θηλυκό
Ηλικία : 40
Δημοσιεύσεις : 610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Μαρ 02, 2016 3:22 pm

Αρχικά πρέπει να μικρύνεις το πλάτος του φόρουμ σου έτσι ώστε να φαίνεται αυτό που θες να κάνεις. Μετά προσθέτεις αυτά στο css σου:
Κώδικας:
.conteneur_container_IE {
    background: url(http://i21.servimg.com/u/f21/19/06/26/04/bar410.png) repeat-x 0 39px transparent; /* Το link της εικόνας μπαίνει εδώ */
}
div#logostrip {
    background: #369FCF; /* Το χρώμα του φόντου εδώ */
    min-height: 200px; /* Το ύψος που θες */
}
#submenu {
    background: #2D3134; /* Το χρώμα */
    border: none; /* Αν θες περίγραμμα */
    margin: -9px -10px 0;
}
Βάζοντας αυτά, θα το πετύχεις αλλά με αυτά, το πάνω μέρος της σελίδας σου θα γίνει σαν εδώ.



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Skouliki Την / Το Τετ Μαρ 02, 2016 4:13 pm

Κώδικας:
.conteneur_container_IE {
    background: url(http://i84.servimg.com/u/f84/11/40/02/06/yii_oo12.png) repeat-x 0 39px transparent; /* Το link της εικόνας μπαίνει εδώ */
}
div#logostrip {
    background: #369FCF; /* Το χρώμα του φόντου εδώ */
    min-height: 200px; /* Το ύψος που θες */
}
#submenu {
    background: #2D3134; /* Το χρώμα */
    border: none; /* Αν θες περίγραμμα */
    margin: -9px -10px 0;
}

εβαλα το λινκ της φωτο μονο στον κωδικο , φορουμ στο 83% σαν τεστ
δεν έγινε κατι http://iconskouliki.forumgreek.com/

Skouliki
Σχεδιαστής

Σχεδιαστής

Θηλυκό
Ηλικία : 40
Δημοσιεύσεις : 610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Τετ Μαρ 02, 2016 6:00 pm

Καλησπέρα,
@Luffy οι κώδικες αυτοί είναι μάλλον για phpbb3 όχι για punbb. Θέλουν μετατροπή από ότι φαίνεται.

@Skouliki δοκίμασε με αυτά elements το παρακάτω CSS:
Κώδικας:
.container_IE {
    background: url(http://i84.servimg.com/u/f84/11/40/02/06/yii_oo12.png) repeat-x 0 39px transparent;
}
#pun-head #pun-navlinks {
    background-color: #242323;
    border-color: #ddd;
    padding: .5em 1.1em .6em;
    background: #2D3134;
    border: none;
    margin: -9px -10px 0;
}
#pun-logo {
    float: none;
    background: #369FCF;
    min-height: 200px;
}

Το αποτέλεσμα θα βγει κάπως έτσι:



απλά θα πρέπει να αλλάξεις την εικόνα φόντου στο .container_IE.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1750

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Skouliki Την / Το Τετ Μαρ 02, 2016 7:01 pm

Αν βγει ετσι δεν θα ειναι ωραια θα κρατησω τον κωδικο θα αλλαξω την φωτο να της προσθεσω μαυρα πλαινα ωστε να τα θεωρησει αυτα σαν εχτρα ο κωδικος για να πλησιασει στο εδω αποτελεσμα
Κλεισε το θεμα και θα το δω αργοτερα γιατι αυτες τις μερες υπαρχει πιεση
Ουσιαστικα το θεμα ολοκληρωθηκε και θα επανελθω
Ευχαριστω πολυ

Skouliki
Σχεδιαστής

Σχεδιαστής

Θηλυκό
Ηλικία : 40
Δημοσιεύσεις : 610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Εμφάνιση κεντρικού banner

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Τετ Μαρ 02, 2016 10:59 pm

Καλησπέρα @skouliki,
Για την εικόνα φόντου χρειάζεσαι μια πολύ λεπτή gradient(με διαβάθμιση χρωμάτων) κατακόρυφη γιατί την επαναλαμβάνει ο κώδικας για να σχεδιάσει το φόντο.
Οκ κλειδώνω το θέμα και όταν θέλεις στείλε μου π.μ να το ανοίξω πάλι.

To θέμα λύθηκε, κλειδώθηκε.








Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1750

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χρειάζεστε βοήθεια;
Στις Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν!