Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Heartsealed Την / Το Δευ Φεβ 15, 2016 11:50 am

Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Πληροφορίες Προβλήματος

Μορφή Φόρουμ : PunBB
Βαθμός Μέλους : Ιδρυτής
Εμφανίζεται σε : Mozilla Firefox, Google Chrome
Εικόνα Προβλήματος :
Eικόνα Προβλήματος:
http://i67.tinypic.com/30hla3q.jpg

Το πρόβλημα αφορά : Όλα τα μέλη
Ενεργός σύνδεσμος link του φόρουμ : http://onepiecegr.forum-pro.org/

Περιγραφή Προβλήματος

Είχα φτιάξει και στο αγγλικό φόρουμ ένα ίδιο topic αλλά τζίφος, κανείς δεν απανταει εδώ και δύο μέρες. Θέλω λοιπόν να κάνω το εξής :

Έχω φτιάξει μια κατηγορία στο προφίλ που λέγεται "Crew". Αυτό που θέλω είναι ένα script που θα ενεργοποιείτε μόνο στα τοπικς και θα διαβάζει τα post και το crew κάθε μέλους και θα εμφανίζει μια  διαφορετική εικόνα για κάθε μέλος (ανάλογα με τους δυο αυτούς παράγοντες)

Heartsealed
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 131

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω


Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Ιουν 08, 2016 6:50 pm

Ίσως φταίει το γεγονός ότι βάλαμε το
Κώδικας:
.user-info
αντί του
Κώδικας:
.user
? Πιστεύω ότι μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημα.

Για δοκίμασε αυτό:
Κώδικας:
$(function() {
  var a = $('.user'), // all post stats
      i = 0, // user-info index
      j = a.length, // user-info length
      rank,
      posts; // posts will be redefined in the loop
 
  for (; i < j; i++) {
    posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts : (\d+).*/, '$1');
    rank = $(a[i]).html().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Crew.*?:\s(.*?)<br>.*/, '$1');
 
    // αρχικά πάντα μπαίνει ο μεγαλύτερος αριθμός και όσο κατεβαίνεις να μικραίνει ο αριθμός.
 
    if (rank == 'Strawhats' && posts > 37) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i65.tinypic.com/6f77dh.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
    else if (rank == 'Strawhats' && posts > 1) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i68.tinypic.com/jzjzas.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
  }
});



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Heartsealed Την / Το Τετ Ιουν 08, 2016 9:55 pm

κααιιι ακομα τιποτα δυστυχως... Επισεις μπορεις να ελεγξεις αν εχω κανει σωστα τα divs μεσα στον κωδηκα για την εικονα; σωστα μου φαινονται αλλα ποτε δεν ξερεις...

Heartsealed
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 131

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Ιουν 08, 2016 11:17 pm

Καλά τα βλέπω. Απλά εγώ επειδή είναι χρήστης των πλήρως ορθών γραφών σε ένα κώδικα εινόνας βάζω μία / πριν το κλείσιμο της μεταβλητής ώστε να την διαβαζει σωστά. Όπως και στο br.
Δηλαδή έτσι:
Κώδικας:
<br />
και
Κώδικας:
<img src="IMG URL" alt"" />

Αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο εδώ... scratch



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Heartsealed Την / Το Πεμ Ιουν 09, 2016 1:39 am

Πραγματικα δεν βγαζει νοημα αυτο, το να ειναι μια χαρα στο φορουμ που δοκιμασες και σε εμενα να μην δουλευει... εκτος αν εκανες κατι αλλο οταν εφτιαχνες το προσθετο field με τα crews, μονο εκει παει το μυαλο μου αυτήν την στιγμη

Heartsealed
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 131

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιουν 09, 2016 8:57 pm

Καλησπέρα,

Δοκίμασε να αντικαταστήσεις τον κώδκα με αυτόν:
Κώδικας:
$(function() {
  var a = $('.user-info'), // all post stats
      i = 0, // user-info index
      j = a.length, // user-info length
      rank,
      posts; // posts will be redefined in the loop
 
  for (; i < j; i++) {
    posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts.*?: (\d+).*/, '$1');
    rank = $(a[i]).html().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Crew.*?:\s(.*?)<br>.*/, '$1');
 
    // αρχικά πάντα μπαίνει ο μεγαλύτερος αριθμός και όσο κατεβαίνεις να μικραίνει ο αριθμός.
 
    if (rank == 'Strawhats' && posts > 37) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i65.tinypic.com/6f77dh.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
    else if (rank == 'Strawhats' && posts > 1) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i68.tinypic.com/jzjzas.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
  }
});
Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά θα το πάρει..



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Heartsealed Την / Το Πεμ Ιουν 09, 2016 10:55 pm

δυστυχως χασαμε και αυτην την ελπιδα... :/

Heartsealed
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 131

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Παρ Ιουν 10, 2016 8:18 pm

Οκ. Θα μεταφέρω το πρόβλημα σου στον Ange Tuteur να δω αν μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω. Μπορείς να μου στείλει σε ΠΜ στοιχεία για έναν δοκιμαστικό λογαριασμό για να το δοκιμάσει;



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Heartsealed Την / Το Σαβ Ιουν 11, 2016 12:09 am

τωρα βλεπω οτι για κάποιο λογο το script αυτο εξαφανίζει το αβαταρ στο toolbar και το script που έχω βαλει να εμφανίζονται οι πόντοι μου στο widget του login, τον λογαριασμο τον εφτιαξα και τον στελνω, θα σας έχω και administrator privilages

Heartsealed
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 131

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Δευ Ιουν 13, 2016 10:18 pm

Καλησπέρα @Heartsealed,

Δοκίμασε αυτόν τον κώδικα να δούμε αν δουλέψει:
Κώδικας:
$(function() {
  var a = $('.user-info'), // all post stats
      i = 0, // user-info index
      j = a.length, // user-info length
      rank,
      posts; // posts will be redefined in the loop
 
  for (; i < j; i++) {
    posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts.*?: (\d+).*/, '$1');
    rank = $(a[i]).html().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Crew.*?:\s.*?<\/span>(.*?)<br>.*/, '$1');
 
    // αρχικά πάντα μπαίνει ο μεγαλύτερος αριθμός και όσο κατεβαίνεις να μικραίνει ο αριθμός.
 
    if (rank == 'Strawhats' && posts > 37) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i65.tinypic.com/6f77dh.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
    else if (rank == 'Strawhats' && posts > 1) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i68.tinypic.com/jzjzas.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
  }
});



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Heartsealed Την / Το Δευ Ιουν 13, 2016 11:05 pm

παλι τίποτα, επίσης πάλι κρύβονται η εικόνα του avatar στο toolbox και ενα script που μου εμφανιζει τα points σε ενα συγκεκριμενο widget

Heartsealed
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 131

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Τετ Ιουν 15, 2016 12:09 am

Καλησπέρα,
Μπορείς να βάλεις κάποιο screenshot εδώ να δω που ακριβώς είναι το πρόβλημα.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1670

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Heartsealed Την / Το Τετ Ιουν 15, 2016 12:22 am





φτανουν η θες κατι συγκεκριμενο; (επισης εχεις ακομα προσβαση στο admin panel του φορουμ)

Heartsealed
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 131

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Ιουν 15, 2016 12:39 pm

@Heartsealed συγνωμη αλλά απ' ότι βλέπω στον κώδικα άλλαξες το κομμάτι που έλεγε >1 και το έκανες =1 ?
Αυτό αν το θες με ισότητα πρέπει να το βάλεις έτσι:
Κώδικας:
posts == 1
και όχι
Κώδικας:
posts = 1
. Ένα ίσο θεωρείτε η αξία του πεδίου ενώ με 2 ίσον συγκρίνει τα δύο αντικείμενα που ελέγχει. Πρέπει να χρησιμοποιείς 2 ισότητες για τον έλεγχο ενός πεδίου. Γενικότερα οι 2 ισότητες είναι για σύγκριση πεδίων, και οι 3 ισότητες είναι για έλεγχο του τύπου του πεδίου. Το συγκεκριμένο script ελέγχει το πεδίο να είναι > από αυτό οπότε οι 2 ισότητες είναι αυτό που σε εμποδίζει στον κώδικα. Μπορείς να δεις αυτές τις πληροφορίες εδώ:
http://www.w3schools.com/js/js_comparisons.asp



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Heartsealed Την / Το Τετ Ιουν 15, 2016 12:58 pm

φτουυυ ναι ειχα ξεχασει οτι θες ενα αντι για δυο ισων, συνηθως οταν εβλεπα οτι δεν δουλευε  ο κωδηκας, σε καθε προσπαθεια εβαζα αντι για posts > 1 να ειναι posts == 1 διοτι ειχα βαλει αρχικα (ωστοσο για να σας παρηγορισω για την βλακεια μου ηταν μονο αυτη η φορα που ξεχασα τα 2 ισων Razz)

αν posts > 40 κανε αυτο
αν posts > 1 κανε αυτο

και νομιζα οτι το προγραμμα θα μπερδευοταν επειδη ισχυουν και οι δυο συνθηκες αμα εχει καποιος 41+ posts

λοιπον απ'οτι βλεπω το script λειτουργει ωστοσο θα αφησω το topic ανοιχτο για 2-3 μερες ακομα για να δω μηπως υπαρξουν προβληματα η ερωτησεις.


ευχαριστω παααααρα πολυ

Heartsealed
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 131

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Ιουν 15, 2016 2:11 pm

@Heartsealed έγραψε:φτουυυ ναι ειχα ξεχασει οτι θες ενα αντι για δυο ισων, συνηθως οταν εβλεπα οτι δεν δουλευε  ο κωδηκας, σε καθε προσπαθεια εβαζα αντι για posts > 1 να ειναι posts == 1 διοτι ειχα βαλει αρχικα (ωστοσο για να σας παρηγορισω για την βλακεια μου ηταν μονο αυτη η φορα που ξεχασα τα 2 ισων Razz)

αν posts > 40 κανε αυτο
αν posts > 1 κανε αυτο

και νομιζα οτι το προγραμμα θα μπερδευοταν επειδη ισχυουν και οι δυο συνθηκες αμα εχει καποιος 41+ posts

λοιπον απ'οτι βλεπω το script λειτουργει ωστοσο θα αφησω το topic ανοιχτο για 2-3 μερες ακομα για να δω μηπως υπαρξουν προβληματα η ερωτησεις.


ευχαριστω παααααρα πολυ

Άντε επιτέλους! χαχα Razz
Περιμένουμε νέα ή ερωτήσεις. Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό για 72 ώρες.



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Σαβ Ιουν 18, 2016 1:10 pm

Eφόσον δεν ενημερωθήκαμε για κάποιο πρόβλημα,


Το θέμα λύθηκε κλειδώθηκε και μεταφέρεται στο Αρχείο.




Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χρειάζεστε βοήθεια;
Στις Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν!