Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Δευ Φεβ 15, 2016 11:50 am

Πληροφορίες Προβλήματος

Μορφή Φόρουμ : PunBB
Βαθμός Μέλους : Ιδρυτής
Εμφανίζεται σε : Mozilla Firefox, Google Chrome
Εικόνα Προβλήματος :
Eικόνα Προβλήματος:
http://i67.tinypic.com/30hla3q.jpg

Το πρόβλημα αφορά : Όλα τα μέλη
Ενεργός σύνδεσμος link του φόρουμ : http://onepiecegr.forum-pro.org/

Περιγραφή Προβλήματος

Είχα φτιάξει και στο αγγλικό φόρουμ ένα ίδιο topic αλλά τζίφος, κανείς δεν απανταει εδώ και δύο μέρες. Θέλω λοιπόν να κάνω το εξής :

Έχω φτιάξει μια κατηγορία στο προφίλ που λέγεται "Crew". Αυτό που θέλω είναι ένα script που θα ενεργοποιείτε μόνο στα τοπικς και θα διαβάζει τα post και το crew κάθε μέλους και θα εμφανίζει μια  διαφορετική εικόνα για κάθε μέλος (ανάλογα με τους δυο αυτούς παράγοντες)

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Δευ Φεβ 15, 2016 3:38 pm

Υποσχέθηκα αποτέλεσμα και τις υποσχέσεις μου τις τειρώ! Επέτρεψε μου λίγο χρόνο ακόμα να ξεμπερδέψω με κάτι τρεχάματα που έχω και θα σου απαντήσω μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Θέλω σε παρακαλώ να μου στείλει ακριβώς τι θα περιέχει ο βαθμός Crew, εννοώ τι βαθμούς και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορεί να υπάρξουν μεταξύ αυτών των 2 πεδίων έτσι ώστε να δοκιμάσω το script σου αν δουλεύει αναλόγως.

Ευχαριστώ για την υπομονή και απολογούμαι για την καθυστέρηση...



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Απρ 27, 2016 7:46 pm

Καλησπέρα @Heartsealed,

Έχω φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα:

Στα Javascripts προσθέτεις αυτό Σε όλες τις σελίδες :
Κώδικας:
$(function() {
  var a = $('.user-info'), // all post stats
      i = 0,
      j = a.length,
      posts; // posts will be redefined in the loop
 
  for (; i < j; i++) {
    posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts : (\d+).*/, '$1');
rank = $(a[i]).html().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Crew.*?:\s(.*?)<br>.*/, '$1');
 
    // αρχικά πάντα μπαίνει ο μεγαλύτερος αριθμός και όσο κατεβαίνεις να μικραίνει ο αριθμός.
if (rank == 'rank title' && posts >= 500) {
  ενέργειες...
}
 
    else if (rank == 'rank title' && posts >= 250) {
  ενέργειες...
}
 
    else if (rank == 'rank title' && posts >= 100) {
  ενέργειες...
}

    else if (rank == 'rank title' && posts >= 50) {
  ενέργειες...
}
  }
});
Αναλόγως με τα ποστ που θες βάζεις τόσα else. Αυτό απ'όσο βλέπεις είναι μόνο για ένα Rank Τίτλος οπότε αυτό πρέπει να το κάνεις όσες φορές έχεις τις επιλογές που θες. Δηλαδή 63 αν θυμάμαι καλά.

Απολογούμαι για την καθυστέρηση.
Ελπίζω αυτό να δουλεύει έτσι όπως το θές.



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Παρ Απρ 29, 2016 1:10 am

κατ αρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ που δέχθηκες και εβγαλες εις περας κατι τέτοιο, η καθυστερηση οπως σου είπα δεν με ένοιαζε και πολυ ούτος η άλλος

τώρα για το script έχω δυο ερωτήσεις μόνο

οποτε το Rank Title, είναι το Crew το ανάλογο που έχω βάλει στο φόρουμ όπως πχ Kaido, Big Mom, Strawhats κτλ;

οταν λεεί το script "ενεργειες", πως του λεω να βαλει μια φωτογραφία κάτω απο το avatar του μέλους πχ;

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Παρ Απρ 29, 2016 1:40 am

Πρώτον ναι, αυτό είναι το Rank Title και δεύτερον η εικόνα που θες να υπάρχει δεν θες να αντικαθιστά τον βαθμό και τα ποστς με εκείνη την εικόνα; Θες να προστίθεται η εικόνα; scratch
Κάπου λίγο τα έχασα..




Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Παρ Απρ 29, 2016 1:48 am

εεε οχι βασικα τα posts θα υπαρχουν αυτό που θέλω να αντικαθειστά είναι ο βαθμός του κάθε μέλους με αυτό που του αναλογεί, στο "ενεργειες" δηλαδη τι βάζω;

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Παρ Απρ 29, 2016 1:57 am

Heartsealed έγραψε:εεε οχι βασικα τα posts θα υπαρχουν αυτό που θέλω να αντικαθειστά είναι ο βαθμός του κάθε μέλους με αυτό που του αναλογεί, στο "ενεργειες" δηλαδη τι βάζω;
Στο ενέργειες κανονικά θα έβαζες αυτό που θέλες να υπάρχει εκεί που θα αντικαθιστούμε αυτά τα 2 elements.
π.χ. background-image:url(...);
background-color:#ffffff; κλπ

Τώρα όμως αυτό είναι κάπως λάθος γιατί αυτό αντικαθιστά και τα posts και το Crew Rank. Χμ... scratch study



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Παρ Απρ 29, 2016 2:11 am

ααα μάλιστα καταλαβα, δηλαδη css βαζω στις ενέργειες, κοίτα φαντάζομαι δεν θα είναι κατι σοβαρό να το αλλάξεις, όπως είπα δεν βιάζομαι ,αύριο θα το δω πως δουλευει χωρις τα post κι αν ειναι μου το διορθώνεις εσύ μετα και βάζεις posts

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Σαβ Απρ 30, 2016 12:11 am

@Heartsealed κάπως έτσι θα δουλέψει το script:
Κώδικας:
$(function() {
  var a = $('.user-info'), // all post stats
      i = 0, // user-info index
      j = a.length, // user-info length
      rank,
      posts; // posts will be redefined in the loop
 
  for (; i < j; i++) {
    posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts : (\d+).*/, '$1'); /
    rank = $(a[i]).html().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Crew.*?:\s(.*?)<br>.*/, '$1');
 
    // αρχικά πάντα μπαίνει ο μεγαλύτερος αριθμός και όσο κατεβαίνεις να μικραίνει ο αριθμός.
    if (rank == 'RANK_TITLE' && posts > 500) {
      $(a[i]).prepend('<div>Κάνε κάτι..</div>');
    }
 
    else if (rank == 'RANK_TITLE' && posts > 100) {
      $(a[i]).prepend('<div>Κάνε κάτι άλλο..</div>');
    }
 
    else if (rank == 'RANK_TITLE' && posts > 10) {
      $(a[i]).prepend('<div>Κλπ..</div>');
    }
  }
});
Έτσι τώρα θα σου είναι πιο ξεκάθαρο και πιο κατανοητό το τι πρέπει να κάνεις. Μέσα βάζεις τις κλάσεις σου κανονικά και αυτό θα σου βάλει την εικόνα που θες εκεί κάτω από το άβαταρ. Wink



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Σαβ Μαϊος 21, 2016 12:09 am

Καλησπέρα,

Έχει λυθεί το πρόβλημα;

Hello

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ

Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1069

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Σαβ Μαϊος 21, 2016 2:00 am

sorry ειμαι απασχολημενος πολυ αυτες τις μερες και δεν εχω πολυ χρονο να ειμαι στο φορουμ, η αληθεια ειναι πως ο κωδηκας δεν δουλευει

εκανα αρχικα εναν δοκιμαστικο κώδηκα αλλα δεν δειχνει να λειτουργει οποτε το αφησα
Κώδικας:
$(function() {
  var a = $('.user-info'), // all post stats
      i = 0, // user-info index
      j = a.length, // user-info length
      rank,
      posts; // posts will be redefined in the loop
 
  for (; i < j; i++) {
    posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts : (\d+).*/, '$1'); /
    rank = $(a[i]).html().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Crew.*?:\s(.*?)<br>.*/, '$1');
 
    // αρχικά πάντα μπαίνει ο μεγαλύτερος αριθμός και όσο κατεβαίνεις να μικραίνει ο αριθμός.

    if (rank == 'Strawhats' && posts > 37) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i65.tinypic.com/6f77dh.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
    else if (rank == 'Strawhats' && posts <= 36) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i68.tinypic.com/jzjzas.jpg" alt="zoro"></div>');
    }

  }
});

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Σαβ Μαϊος 21, 2016 2:43 am

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό που θα το εμποδίζει είναι το = που έβαλες 
Κώδικας:
else if (rank == 'Strawhats' && posts <= 36) {



Προσπάθησε να κρατήσεις μόνο το > γιατί έτσι θα δουλέψει κατά 99%.
Δηλαδή αν θέλεις από 1 ποστ μέχρι 36 βάλτω >1 και μετά >37
ετσι στο >1 θα περιλαμβανεται και το 36 που θες.
Κάπως έτσι δλδ:
Κώδικας:
 if (rank == 'Strawhats' && posts > 37) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i65.tinypic.com/6f77dh.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
    else if (rank == 'Strawhats' && posts > 1) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i68.tinypic.com/jzjzas.jpg" alt="zoro"></div>');
    }



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Σαβ Μαϊος 21, 2016 4:00 am

το εκανα, αλλα για καποιο λογο ακομα δεν λειτουργει, μηπως πρεπει να ενεργοποιησω κατι στο φορουμ η μηπως δεν εβαλα σωστα την html?

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Σαβ Μαϊος 21, 2016 1:29 pm

Εμφανίζεται καθόλου το div που προσθέσαμε;

Και αυτό το έβαλες σε όλες τις σελίδες έτσι δεν είναι;



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Σαβ Μαϊος 21, 2016 3:20 pm

ναι βεβαια σε ολες τις σελιδες ειναι, δυστυχως απ'οτι βλεπω ουτε div εμφανιζεται ουτε τιποτα, σαν να μην υπάρχει

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Παρ Μαϊος 27, 2016 11:28 pm

εχουμε καμια προοδο; καμια ιδέα;

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Κυρ Μαϊος 29, 2016 2:29 am

Heartsealed έγραψε:εχουμε καμια προοδο; καμια ιδέα;
Συγνώμη αλλά δεν το κοίταξα καθόλου. Ο χρόνος που είναι πολύ πιεσμένος δυστυχώς. Επισημάνω τον @Van-Helsing απλά για να δει το script και να μας πει αν μπορεί να βοηθήσει. Και πάλι συγνώμη.



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Κυρ Μαϊος 29, 2016 4:20 am

Καλημέρα σας,
@Heartsealed δοκίμασε το παρακάτω javascript:

Κώδικας:

    $(function() {
      var a = $('.user-info'), // all post stats
          i = 0, // user-info index
          j = a.length, // user-info length
          rank,
          posts; // posts will be redefined in the loop
   
      for (; i < j; i++) {
        posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts : (\d+).*/, '$1'); /
        rank = $(a[i]).html().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Crew.*?:\s(.*?)<br>.*/, '$1');
   
        // αρχικά πάντα μπαίνει ο μεγαλύτερος αριθμός και όσο κατεβαίνεις να μικραίνει ο αριθμός.

        if (rank == 'Strawhats' && posts > 37) {
          $(a[i]).after('<div><img src="http://i65.tinypic.com/6f77dh.jpg" alt="zoro"></div>');
        }
   
        else if (rank == 'Strawhats' && posts <= 36) {
          $(a[i]).after('<div><img src="http://i68.tinypic.com/jzjzas.jpg" alt="zoro"></div>');
        }

      }
    });






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1750

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Κυρ Μαϊος 29, 2016 8:52 pm

@Van-Helsing δυστυχως τίποτα ακομα Sad

δεν καταλαβαίνω τι γινεται λάθος και πως γίνεται σε εμενα να μην το εμφανίζει και σε εσάς να το εμφανίζει

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Δευ Ιουν 06, 2016 9:34 pm

καμια βοηθεια; μηπως ο κωδηκας που εχω κανει πιο πανω ειναι απο την αρχη λαθος;

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τρι Ιουν 07, 2016 12:04 am

Επέτρεψε μου λίγο χρόνο και θα σου απαντήσω άμεσα. Λυπάμαι πάρα πολύ για την καθυστέρηση αλλά είμαι κυριολεκτικά "on fire" αυτές τις μέρες.. Με το ζόρι μπαίνω...



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Ιουν 08, 2016 1:34 pm

Καλησπέρα @Heartsealed,

Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το script σου με αυτό:
Κώδικας:
$(function() {
  var a = $('.user-info'), // all post stats
      i = 0, // user-info index
      j = a.length, // user-info length
      rank,
      posts; // posts will be redefined in the loop
 
  for (; i < j; i++) {
    posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts : (\d+).*/, '$1');
    rank = $(a[i]).html().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Crew.*?:\s(.*?)<br>.*/, '$1');
 
    // αρχικά πάντα μπαίνει ο μεγαλύτερος αριθμός και όσο κατεβαίνεις να μικραίνει ο αριθμός.
 
    if (rank == 'Strawhats' && posts > 37) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i65.tinypic.com/6f77dh.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
    else if (rank == 'Strawhats' && posts > 1) {
      $(a[i]).prepend('<div><img src="http://i68.tinypic.com/jzjzas.jpg" alt="zoro"></div>');
    }
 
  }
});
Yπήρξε μία άκυρη / μετά την μεταβλητή posts εδώ:
Κώδικας:
posts = $(a[i]).text().replace(/\n/g, '').replace(/.*?Posts : (\d+).*/, '$1'); /
στο τέλος η οποία αφαιρέθηκε. Δοκίμασέ το τώρα να δούμε αν δουλέψει σωστά. Smile



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Τετ Ιουν 08, 2016 3:13 pm

γεια σου luffy, δυστυχως το δοκιμασα με πολλες παραλλαγες ως προς τον αριθμο τον post αυτον τον κωδηκα ομως ακομα δεν λειτουργει για καποιον λογο...

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Ιουν 08, 2016 3:18 pm

Αυτό που σου έδωσα τώρα δεν λειτουργεί;
Αφού το δοκίμασα και δούλευε.. Δεν εμφανίζει τίποτα;



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1792

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: Επιλογή πολλαπλών "δρόμων" για ranks

Δημοσίευση από Scarlet D. Την / Το Τετ Ιουν 08, 2016 5:41 pm

δυστυχως οχι, τιποτα απολύτως. Ειναι σαν να μην το έχω βαλει , οπως και τα προηγουμενα ελενξα 100 πραγματα μηπως τα εχω λαθος στα posts αλλα τιποτα

Scarlet D.
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 20
Τόπος : ? ? ?
Δημοσιεύσεις : 169

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χρειάζεστε βοήθεια;
Στις Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν!