Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

κωδικα σε topic

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Λύθηκε κωδικα σε topic

Δημοσίευση από GAMSgr Την / Το Πεμ Δεκ 31, 2015 5:46 pm

Κώδικας:
 <script type="text/javascript" src="https://hosted.muses.org/mrp.js"></script> <script type="text/javascript"> MRP.insert({ 'url':'http://www.europeanschoolradio.eu:1351/esradio.mp3', 'lang':'el', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':true, 'buffering':5, 'title':'ESRadio', 'welcome':'καλός ήρθατε!', 'bgcolor':'#FFCE7A', 'skin':'radiovoz', 'width':220, 'height':69 }); </script>

το βαζω σε topic αλλα δεν δειχνει τον player


Έχει επεξεργασθεί από τον/την HEROZEROPLAYERS στις Πεμ Δεκ 31, 2015 5:49 pm, 1 φορά

GAMSgr
Eνεργό Μέλος

Ηλικία : 26
Δημοσιεύσεις : 639

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: κωδικα σε topic

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Πεμ Δεκ 31, 2015 5:49 pm

Παρακαλώ αλλάξτε τον τίτλο του θέματος/προβλήματος, έτσι ώστε τα υπόλοιπα μέλη να μπορούν να βρουν το θέμα/πρόβλημα ευκολότερα μέσω της αναζήτησης.

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ

Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1034

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: κωδικα σε topic

Δημοσίευση από Mpaglametsos Την / Το Τετ Ιαν 06, 2016 5:34 pm

Καλησπέρα @HEROZEROPLAYERS θέλεις ο Player να εμφανίζεται σε συγκεκριμένο θέμα ή γενικά στα θέματα?

Μήπως γενικά σε όλη την ιστοσελίδα, που, εξήγησε μας σε παρακαλώ που ακριβώς επιθυμείς να λειτουργεί.

Επίσης μέσα στις φόρμες περιεχομένου δεν μπορείς να προσθέτεις Scripts παρά μόνο Styles και αυτό αν ΔΕΝ χρησιμοποιείς τον WYSWYG Editor.

Τα Scripts που μπορεί να χρειαστούν για να λειτουργήσουν εφαρμογές όπως πχ ένα ράδιο στην προκειμένη περίπτωση μπορούν να μπουν στα JavaScripts σου από τον Πίνακα Διαχείρισης (1 φορά, δεν χρειάζεται να το ορίζεις όπου επιθυμείς ξανά και ξανά αφού έχει οριστεί από εκεί, δηλαδή στην βάση JS της ιστοσελίδας σου) και πχ το περιεχόμενο της εφαρμογής στα θέματα ή αν είναι όπως αυτό που παραχωρείς στο αίτημα σου αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσα από τα εκάστοτε Templates που επιθυμείς και όχι από τις Φόρμες Δημοσίευσης.

Δοκίμασες να το βάλεις μέσα στο Template των θεμάτων?

Mpaglametsos
Απλό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 32
Δημοσιεύσεις : 43

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: κωδικα σε topic

Δημοσίευση από GAMSgr Την / Το Πεμ Ιαν 07, 2016 6:12 am

δεν χρειαζετε αστο ευχαριστω

GAMSgr
Eνεργό Μέλος

Ηλικία : 26
Δημοσιεύσεις : 639

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Απ: κωδικα σε topic

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιαν 07, 2016 11:30 am

To θέμα λύθηκε, κλειδώθηκε και μεταφέρεται στο αρχείο.



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χρειάζεστε βοήθεια;
Στις Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν!