Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Λύθηκε Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Παρ Νοε 20, 2015 9:41 pm

Ενα Forum της Forumgreek έχει αύτο όταν μπαίνω μου βγάζει αυτό και μουσική θέλω και εγώ να το κάνω έτσι κάποιος να με βοηθήση σας παρακαλώ? Sad Sad Sad Sad
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Παρ Νοε 20, 2015 11:00 pm

Καλησπέρα @MarakiFile,
Τι εννοείς να έχει ωραίο skin? Σε forumgreek/forumotion φόρουμ το είδες να έχει μουσική;





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Σαβ Νοε 21, 2015 9:28 am

να εχει αυτο οταν μπενεις ρε παιδι μου βαλε το υσερναμε και τον κοδικο σου οχι ολο το φορυμ πως το κανανε αυτο να σου δωσο το φορυμ να δεις να τοβαλω εδω;
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Σαβ Νοε 21, 2015 10:35 am

Καλημέρα,

Θα μπορούσες να μας δώσεις το URL του φόρουμ από το οποίο είδες αυτό που ζητάς;

Hello
avatar

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1204

Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Σαβ Νοε 21, 2015 12:50 pm

Καλησπέρα @MarakiFile,
Αυτό δεν μοιάζει για forumotion/forumgreek forum όπως το βλέπω στην εικόνα το login screen εκτός αν έχουν φτιάξει custom login page. Μπορείς να βάλεις το σύνδεσμο του φόρουμ εδώ να δούμε αν είναι forumotion/forumgreek forum?





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Σαβ Νοε 21, 2015 6:22 pm

forumotion είναι δεν έχει καν domainhttp://www.onepiecegr-rpg.com/ θα με βοήθησετε?
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Σαβ Νοε 21, 2015 7:51 pm

Καλησπέρα ναι το είδα forumotion/forumgreek είναι απλά έχει φτιάξει προσωποιημένη σελίδα και την έχει ορίσει ως αρχική και έχει βάλει το widget σύνδεσης στη μέση. Την σελίδα την έχει διαμορφώσει με CSS.





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Δευ Νοε 23, 2015 8:16 am

Μόνο απο html ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω?
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.
  • 0

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Δευ Νοε 23, 2015 1:51 pm

Καλησπέρα @MarakiFile,
Εδώ είναι η ιστοσελίδα που έχει τους κώδικες με τα bootstraps(σελίδες εισαγωγής). Έχει τους κώδικες HTML,CSS και javascripts. Αφού επιλέξεις το bootstrap που θέλεις πας Πίνακας Διαχείρισης ► Λειτουργικές Μονάδες ► HTML & JAVASCRIPT ► Διαχείριση HTML σελίδων

δημιουργείς μια νέα σελίδα και ενσωματώνεις τους κώδικες του bootstrap εκεί και πατάς





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Δευ Νοε 23, 2015 2:10 pm

με βοηθας λιγο παραπανω πατησα εκει που με ειπες αλλα ειναι στα ξενα τι ακριβως κανω? Sad θα τρελαθω
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.
  • 0

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Δευ Νοε 23, 2015 5:47 pm

@MarakiFile,
Έχεις επιλέξει πιο bootstrap χρειάζεσαι για το φόρουμ σου; Βάλε το σύνδεσμο του εδώ αν μπορείς.





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Τρι Νοε 24, 2015 1:32 pm

τίποτα μπόρεις να με φτίαξεις ένα δίκο σου σε εμπιστευομαι απολυτα Smile που πρεπει να κανω θεμα γιαυτο στο σχεδιασμο?
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.
  • 0

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τρι Νοε 24, 2015 1:52 pm

@MarakiFile έγραψε:τίποτα μπόρεις να με φτίαξεις ένα δίκο σου σε εμπιστευομαι απολυτα Smile που πρεπει να κανω θεμα γιαυτο στο σχεδιασμο?
Γεια σου @MarakiFile,

Δεν είμαστε εδώ για να στήνουμε τις σελίδες σας αλλά για να σας βοηθάμε στις απορίες που έχετε. Το να κάτσουμε να στήσουμε μία σελίδα μπορούσαμε να το κάνουμε και επί πληρωμής για κάθε σελίδα. Κάνε την δική σου έρευνα, βρες αυτό που θες και αν έχεις απορία, ρώτα μας εδώ. Δεν μπορούμε να στο φτιάξουμε εμείς αλλά να σε βοηθήσουμε να το κάνεις καλύτερο.
Αυτό είτε γίνεται με bootstrap ή με απλή γνώση HTML.
Πως ακριβώς το θέλεις εσύ να είναι;


Luffy



avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2135

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Τετ Νοε 25, 2015 11:13 am

μια απλη να ειναι για ψυχολογικο φορυμ μιλαμε και για ενα παιχνιδι σιγκεκριμενο που θα ειναι με βαθμολογια που θα μπει αμεσα ακομα ειναι σε ΒΕΤΑ το αγορασα ετοιμο. τα serverfiles του.
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τετ Νοε 25, 2015 7:13 pm

Φτιάχνοντας μία νέα σελίδα HMTL πρόσθεσε στον κώδικά της:
Κώδικας:
<body background="EIKONA ΦΟΝΤΟΥ" style="background-size:100%;">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ</title>
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ" />
<div align="center"><form action="/login" method="post" name="form_login" class="formBox">
      <label for="username">Login Name:</label>
    <dd>
      <input tabindex="1" name="username" id="username" size="20" maxlength="40" value="" class="inputbox autowidth" type="text" />
    </dd>
 
    <dl>
      <dt>
        <label for="password">Password:</label>
      </dt>
      <dd>
        <input tabindex="1" id="password" name="password" size="20" maxlength="20" class="inputbox autowidth" type="password" />
      </dd>
    </dl>
 
  <dd>
    <input name="redirect" value="/forum" type="hidden" />
    <input name="query" value="" type="hidden" />
    <input name="login" tabindex="6" value="Login" class="button1" type="submit" style="cursor:pointer" />
  </dd>
  </form></div>
</meta>
</body>
Mετά χρησιμοποιώντας το CSS που θες μπορείς να το αλλάξεις και να το κάνεις να είναι όπως το θες.
Να σου θυμίσω ότι προτού δημοσιεύσεις την σελίδα, για να την ορίσεις σαν αρχική σου σελίδα, θα πρέπει να συμπεριλάβεις κάπου τον εξής κώδικα:
Κώδικας:
<a href="http://forumgreek.com" target="_blank">forumgreek.com</a>
αλλιώς δεν θα σε αφήσει.



avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2135

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Πεμ Νοε 26, 2015 3:35 pm

ακόμα και αν εχώ αγώρασμενο δομαιν-copyright πρεπει να φενετε το φορυμγρεεκ?
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.
  • 0

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Πεμ Νοε 26, 2015 5:09 pm

Καλησπέρα @MarakiFile,
Ναι οι σύνδεσμοι copyrights είναι υποχρεωτικό απο την εταιρία να φαίνονται.





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Παρ Νοε 27, 2015 11:34 am

ευχαριστώ..
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Παρ Νοε 27, 2015 1:27 pm

@MarakiFile λύθηκε το πρόβλημά σου;



avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2135

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από MarakiFile Την / Το Παρ Νοε 27, 2015 7:17 pm

Ναι δεν θα το κανω τελικα ευχαριστω αλλα δεν θελω να εχει ForumGreek οπου νανε επανω δεξια π.χ στο φορυμ. ευχαριστω για τον χρόνο.
avatar

MarakiFile
Eνεργό Μέλος

Θηλυκό
Ηλικία : 22
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύσεις : 116

MarakiFile ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Λύθηκε Απ: Οταν πας να μπέις σε ένα Forum έχει ωραίο concept το θέλω help me!

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Παρ Νοε 27, 2015 7:54 pm

Ωραία! Να θυμίσω ότι όταν τα θέματά σας λύνονται παρακαλούμε να μαρκάρετε το αρχικό σας θέμα ως Λύθηκε ή να πατάτε το κουμπάκι πάνω από το θέμα σας, για να ευκολύνετε την δουλειά μας!

To θέμα λύθηκε, κλειδώθηκε και μεταφέρεται στο αρχείο.

Ευχαριστώ!



avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2135

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης