Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

Προϋποθέσεις Αξιολόγησης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Προϋποθέσεις Αξιολόγησης

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Τρι Νοε 25, 2014 11:28 pm

Προϋποθέσεις Αξιολόγησης


Κανόνες Τομέα Αξιολόγησης


  • Αν το φόρουμ σας δεν ανήκει στην ForumGreek τότε το θέμα σας θα απορριφθεί και θα κλειδωθεί.
  • *Φόρουμ με περιεχόμενο παράνομο από τους γενικούς κανόνες του φόρουμ αλλά και των Ορών & Προϋποθέσεων της Forumotion θα απορρίπτονται εώς ότου το περιεχόμενο αφαιρεθεί.
  • Η υπενθύμιση της αξιολόγησης μπορεί να γίνει, αλλά πρέπει να μην έχει απαντηθεί από κανένα μέλος για τουλάχιστον 72 ώρες.
  • Το θέμα σας πρέπει να έχει το κατάλληλο περιεχόμενο αλλά και την κατάλληλη μορφή με βάση των κανόνων του παρόντος θέματος για να γίνει δεκτό. Αλλιώς το θέμα θα απορριφθεί.
  • Ο τομέας αξιολογήσεων ακολουθεί τους κανόνες του φόρουμ και αν το θέμα σας παραβαίνει τους κανόνες θα απορρίπτεται. Μπορείτε να θυμηθείτε τους κανόνες διαβάζοντας το θέμα αυτό.
  • Μόνο Διαχειριστές μπορούν να αιτηθούν αξιολόγηση. Αν δεν ανήκετε στην ομάδα Διαχειριστών του φόρουμ δεν μπορείτε να αιτηθείτε αξιολόγηση. Αν η ομάδα των Διαχειριστών του φόρουμ σας, είναι κρυφή ομάδα τότε ζητούμε να δημοσιεύσετε μια εικόνα από την ομάδα Διαχειριστών με εσάς μέσα. Αλλιώς η αίτηση αξιολόγησης θα απορριφθεί.
  • Όλα τα φόρουμ που αιτούνται αξιολόγηση πρέπει να είναι στα Ελληνικά. Αν δεν είναι στα Ελληνικά τότε το αίτημα θα απορριφθεί.
  • Δεν μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο του θέματός σας όταν ολοκληρωθεί. Μόνο οι επίσημοι αξιολογητές μπορούν να αλλάξουν το εικονίδιο όταν το αίτημά σας ολοκληρωθεί.
  • Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την κατηγορία και τον τρόπο λειτουργίας της μπορείτε πολύ απλά να τις κάνετε εδώ.Είδη Αξιολογήσεων

Απλή Αξιολόγηση: Μια απλή αξιολόγηση θα σας δώσει μια λίστα με αξιολογήσεις στις περιοχές ανάλυσης και αξιολόγησης που προβάλλονται πιο κάτω σε σημεία αναφέροντας τα υπερ και τα κατά του φόρουμ σας.

Πλήρης Αξιολόγηση: Μια πλήρης αξιολόγηση θα σας δώσει μια λίστα με αξιολογήσεις στις περιοχές ανάλυσης και αξιολόγησης που προβάλλονται πιο κάτω αναφέροντας αναλυτικά τα κριτήρια και αναφέροντας συμβουλές ώστε το φόρουμ σας να γίνει ακόμα καλύτερο.

Αξιολόγηση Ενός Τομέα: Η αξιολόγηση ενός τομέα σας δώσει μια πλήρη ανάλυση και λεπτομερή αναφορά στον τομέα που ζητήσατε.

Αξιολόγηση Δύο Τομέων: Η αξιολόγηση δύο τομέων σας δώσει μια πλήρη ανάλυση και λεπτομερή αναφορά στους τομείς που ζητήσατε.


Αναγκαία Δεδομένα Αιτήματος Αξιολόγησης

Πλήρης Αξιολόγηση ~ 300 θέματα - 75 εγγεγραμμένα μέλη
Αξιολόγηση Δύο Τομέων ~ 125 θέματα - 30 εγγεγραμμένα μέλη
Αξιολόγηση Ενός Τομέα ~ 30 θέματα - 10 εγγεγραμμένα μέλη
Απλή Αξιολόγηση ~ 30 θέματα - 5 εγγεγραμμένα μέλη


Όρια Αιτημάτων Αξιολόγησης


Όλες οι αξιολογήσεις πρέπει να χωρίζονται από ένα χρονικό περιθώριο προτού δημοσιευτεί καινούριο αίτημα αξιολόγησης.

Πλήρης Αξιολόγηση ~ Επιτρέπεται μία φορά τον μήνα - Μπορείτε να αιτηθείτε νέα πλήρη αξιολόγηση αφότου περάσει ένας μήνας από την τελευταία σας πλήρη αξιολόγηση.
Αξιολόγηση Δύο Τομέων ~ Επιτρέπεται δύο φορές τον μήνα - Μπορείτε να αιτηθείτε νέα αξιολόγηση δύο τομέων αφότου περάσουν δύο ολόκληρες εβδομάδες (14 μέρες) από την τελευταία σας αξιολόγηση δύο τομέων.
Αξιολόγηση Ενός Τομέα ~ Επιτρέπεται δύο φορές τον μήνα - Μπορείτε να αιτηθείτε νέα αξιολόγηση ενός τομέα αφότου περάσουν δύο ολόκληρες εβδομάδες (14 μέρες) από την τελευταία σας αξιολόγηση ενός τομέα.
Απλή Αξιολόγηση ~ Επιτρέπεται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες - Μπορείτε να αιτηθείτε νέα απλή αξιολόγηση αφότου περάσουν δύο εβδομάδες από την τελευταία σας απλή αξιολόγηση.


Πρότυπα Αιτήματος Αξιολόγησης

Για να αιτηθείτε αξιολόγηση για το φόρουμ σας, πολύ απλά δημιουργήστε ένα νέο θέμα, τοποθετήστε το πρότυπο του τύπου της αξιολόγησης που επιθυμείτε και συμπληρώστε ότι προαπαιτείται. Παρακαλούμε να μην επεξεργαστείτε τα πρότυπα που προβάλλονται πιο κάτω καθώς υπάρχουν για να συμπληρωθούν οι απαραίτητες πληροφορίρες έτσι ώστε η αξιολόγησή σας να γίνει εφικτή.

Σημείωση: Οι λεπτομέρεις για το πως αναλύεται η κάθε κατηγορία αξιολόγησης αναφέρονται πιο κάτω.

Πλήρης Αξιολόγηση

Κώδικας:
[color=#00A5CD][b]Ονομασία του Φόρουμ:[/b][/color] Πληροφορίες εδώ
[color=#7CBA2C][b]Ηλεκτρονική Διεύθυνση Φόρουμ:[/b][/color] Πληροφορίες εδώ
[color=#00A5CD][b]Είδος Αξιολόγησης (Μην αλλάξετε τίποτα εδώ):[/b][/color] [u]Πλήρης Αξιολόγηση[/u]
[b][color=#7CBA2C]Το ψευδώνυμο σας στο φόρουμ:[/color][/b] Πληροφορίες εδώ[/center]

Αξιολόγηση Δύο Τομέων

Κώδικας:
[color=#00A5CD][b]Ονομασία του Φόρουμ:[/b][/color] Πληροφορίες εδώ
[color=#7CBA2C][b]Ηλεκτρονική Διεύθυνση Φόρουμ:[/b][/color] Πληροφορίες εδώ
[color=#00A5CD][b]Είδος Αξιολόγησης (Μην αλλάξετε τίποτα εδώ):[/b][/color] [u]Αξιολόγηση Δύο Τομέων[/u]
[color=#7CBA2C][b]Oι Δύο Τομέις που θέλετε να γίνει η αξιολόγησης:[/b][/color] Πληροφορίες Εδώ
[b][color=#00a5cd]Το ψευδώνυμο σας στο φόρουμ:[/color][/b] Πληροφορίες εδώ[/center]

Αξιολόγηση Ενός Τομέα

Κώδικας:
[color=#00A5CD][b]Ονομασία του Φόρουμ:[/b][/color] Πληροφορίες εδώ
[color=#7CBA2C][b]Ηλεκτρονική Διεύθυνση Φόρουμ:[/b][/color] Πληροφορίες εδώ
[color=#00A5CD][b]Είδος Αξιολόγησης (Μην αλλάξετε τίποτα εδώ):[/b][/color] [u]Αξιολόγηση Ενός Τομέα[/u]
[color=#7CBA2C][b]Ο Τομέας που θέλετε να γίνει η αξιολόγησης:[/b][/color] Πληροφορίες Εδώ
[b][color=#00a5cd]Το ψευδώνυμο σας στο φόρουμ:[/color][/b] Πληροφορίες εδώ[/center]

Απλή Αξιολόγηση

Κώδικας:
[color=#00A5CD][b]Ονομασία του Φόρουμ:[/b][/color] Πληροφορίες εδώ
[color=#7CBA2C][b]Ηλεκτρονική Διεύθυνση Φόρουμ:[/b][/color] Πληροφορίες εδώ
[color=#00A5CD][b]Είδος Αξιολόγησης (Μην αλλάξετε τίποτα εδώ):[/b][/color] [u]Απλή Αξιολόγηση[/u]
[b][color=#7CBA2C]Το ψευδώνυμο σας στο φόρουμ:[/color][/b] Πληροφορίες εδώ[/center]


Τομείς Αξιολόγησης και Ανάλυσης

Σημείωση: Αν θέλετε να αιτηθείτε αξιολόγηση ενός ή δύο τομέων τότε οι τομέις που μπορείτε να αιτηθείτε είναι οι παρακάτω.

Πρώτες Εντυπώσεις: Οι αξιολογητές θα δώσουν τις πρώτες τους εντυπώσεις με βάση την επίσκεψή τους στο φόρουμ σας.

Γενική Εμφάνιση του Φόρουμ: Οι αξιολογητές θα κοιτάξουν την εμφάνιση του φόρουμ σας και θα σας παραθέσουν συμβουλές έτσι ώστε να βελτιώσετε την εμφάνιση του φόρουμ σας προς το καλύτερο.

Λειτουργία Φόρουμ: Οι αξιολογητές θα κοιτάξουν την λειτουργία του φόρουμ σας και πόσο ενεργό είναι, βάση των στατιστικών και των μελών που επισκέπτονται καθημερινά το φόρουμ σας και θα σας δώσουν συμβουλές στο πως μπορείτε να βελτιώσετε την λειτουργία του φόρουμ σας.

Ομάδες Μελών & Ομάδες Διαχείρισης: Οι αξιολογητές θα κοιτάξουν τον αριθμό των ομάδων μελών αλλά και των ομάδων διαχείρισης στο φόρουμ σας και θα δώσουν στοιχεία ενημέρωσης ή/και στοιχεία βελτίωσης του τομέα αυτού αναφέρομενοι στις ομάδες μελών και τις ομάδες διαχείρισης.

Αυθεντικότητα Φόρουμ: Οι αξιολογητές θα κοιτάξουν κατά πόσο το φόρουμ σας είναι αυθεντικό (δεν υπάρχουν παρόμοιες κοινότητες) και θα προσπαθήσουν να σας δώσουν κάποιες πληροφορίες για το πως να κάνετε το φόρουμ σας ακόμα πιο αυθεντικό.

Κατηγορίες & Οργάνωση: Οι αξιολογητές θα κοιτάξουν τις κατηγορίες και τις θεματικές ενότητές σας και πόσο οργανωμένα είναι όλα αυτά σε σχέση με το φόρουμ. Θα σας δώσουν μερικές πληροφορίες που με βάση αυτούς το φόρουμ σας θα ήταν πιο οργανωμένο και όμορφο.

Γραμματικά & Συντακτικά Λάθη: Οι αξιολογητές θα κοιτάξουν την γραμματική αλλά και την συντακτική παράθεση κειμένων στο φόρουμ σας και θα σας προτείνουν αλλαγές/επεξεργασίες αν χρειάζεται.


Μία Σημαντική Ανακοίνωση
avatar
Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2037

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης