Πως να δημοσιεύσετε μια Πρόταση Βελτίωσης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Πως να δημοσιεύσετε μια Πρόταση Βελτίωσης

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Σαβ Νοε 22, 2014 2:47 pm

Πώς να δημοσιεύσετε μια Πρόταση Βελτίωσης

Aυτός ο τομέας σας δίνει την δυνατότητα να προτείνετε κάποιες ιδέες προκειμένου η Ελληνική Υποστήριξη ή γενικότερα όλα τα φόρουμ να αναπτύξουν καινούριες λειτουργίες με τις οποίες θα βελτιωθούν τα φόρουμ. Γι' αυτό τον τομέα λοιπόν παραθέτουμε μερικά δεδομένα έτσι ώστε οι προτάσεις σας να είναι σωστά τοποθετημένες:

- Παρακαλούμε οι προτάσεις που δημοσιεύετε να έχει διευκρινίσεις και πολλές λεπτομέρειες έτσι ώστε τα μέλη να καταλάβουν αυτό που θέλετε να προτείνετε και να ψηφίσουν αναλόγως Υπερ ή Κατά.
- Προτού κάνετε μια πρόταση χρησιμοποιήστε το κουμπί Αναζήτηση γιατί υπάρχει η πιθανότητα κάποιος άλλος χρήστης της Κοινότητας να έχει προταθεί το ίδιο πράγμα.
- Προκειμένου οι χρήστες της Κοινότητας να παραθέσουν τις απόψεις τους παρακαλείσθε να προσθέσετε ένα δημοψήφισμα (poll) γράφοντας ως επιλογές Υπερ, Κατά.
- Παρακαλούμε η επιλογή πολλαπλής επιλογής να βρίσκεται στο Όχι όπως επίσης και η επιλογή νote cancelling is allowed.

Η Ομάδα Διαχείρισης παρακολουθεί καθημερινά τις προτάσεις σας και συμμετέχει έτσι ώστε η πρόταση να γίνει όσο πιο σαφής γίνεται για να συζητηθεί στο μέλλον, αν είναι καλή η πρόταση, με τους Τεχνικούς έτσι ώστε να εγκριθεί η πρότασή σας.

Επειδή όμως όλοι μας έχουμε διαφορετικές απόψεις, θα είναι λογικό κάποιοι να απαντήσουν αρνητικά και κάποιοι θετικά στην πρότασή σας. Δεν χρειάζεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις στο θέμα. Όλοι έχουνε το ελεύθερο του λόγου και να διαφωνούμε σε κάποια σημεία. Παρακαλείσθε όπως κρατήσετε ήρεμους τόνους και με ευγένεια έτσι ώστε να μην αναγκαστούν μέλη της Ομάδας Διαχείρισης να επέμβουν και να απορρίψουν την πρότασή σας.


Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα Διαχείρισης ForumGreek.
avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2289

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης