Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

θέμα στο forum!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από logic21 Την / Το Πεμ Απρ 16, 2015 11:37 pm

Γεια σας,
Μήπως υπάρχει κάποιος κώδικα η αν γίνετε κάπως να φτιαχτεί αυτό;
Photo:


Υ.Γ.: Αυτό γίνετε και στο NEW POST, RESPECT FORUM, LOCKED TOPIC άλλα ΚΑΙ μέσα στα θέματα π.χ. μέσα στο Ιδέες!
Photo:


Ευχαριστώ.
avatar

logic21
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 16
Τόπος : Αθήνα
Δημοσιεύσεις : 340

logic21 ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 12:13 am

Καλησπέρα @Lote

Πας Πίνακας Διαχείρισης ► Εμφάνιση ► Εικόνες και χρώματα ► Χρώματα ► CSS Stylesheet

Βρίσκεις αυτόν τον κώδικα:
Κώδικας:

ul.topics dd.dterm, ul.topics dt {
    display: block;
    float: left;
    padding-left: 70px;
    width: 50%;
}

και τον αντικαταστείς με αυτόν
Κώδικας:

ul.topics dd.dterm, ul.topics dt {
    display: block;
    float: left;
    padding-left: 170px;
    width: 45%;
}
Αν δεν υπάρχει ο πρώτος κώδικας στο CSS σου πρόσθεσε τον δεύτερο κώδικα στο τέλος του CSS.





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 12:21 am

Παρακαλώ αλλάξτε τον τίτλο του θέματος/προβλήματος, έτσι ώστε τα υπόλοιπα να μπορούν να βρουν το θέμα/πρόβλημα ευκολότερα μέσω της αναζήτησης.

Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nemo στις Παρ Απρ 17, 2015 12:36 am, 1 φορά
avatar

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1204

Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από logic21 Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 12:32 am

Τίποτα άλλα τώρα δεν τα δήχνει στο θέμα μεσα
Photos:

avatar

logic21
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 16
Τόπος : Αθήνα
Δημοσιεύσεις : 340

logic21 ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 1:00 am

Δοκίμασε αυτόν τον κώδικα
Αντικατέστησε αυτόν τον κώδικα:
Κώδικας:

dl.icon dd.dterm, dl.icon dt {
    background-position: 5px 95%;
    background-repeat: no-repeat;
}
με αυτόν
Κώδικας:

dl.icon dd.dterm, dl.icon dt {
    background-position: 5px 95%;
    background-repeat: no-repeat;
    margin-left: 160px;
}
Το αποτέλεσμα εμφανίζεται έτσι:





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από logic21 Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 1:07 am

Δεν μου υπάρχει ο πρότος κώδικας οπότε έβαλα τον 2ο και είναι οκ τώρα. Μπορει να γίνη Lock.+9anks!
avatar

logic21
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 16
Τόπος : Αθήνα
Δημοσιεύσεις : 340

logic21 ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 1:08 am

Το θέμα λύθηκε, κλειδώθηκε και αρχειοθετήθηκε.





avatar

Van-Helsing
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 43
Δημοσιεύσεις : 1945

Van-Helsing ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης