Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

θέμα στο forum!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από logic21 Την / Το Πεμ Απρ 16, 2015 11:37 pm

Γεια σας,
Μήπως υπάρχει κάποιος κώδικα η αν γίνετε κάπως να φτιαχτεί αυτό;
Photo:


Υ.Γ.: Αυτό γίνετε και στο NEW POST, RESPECT FORUM, LOCKED TOPIC άλλα ΚΑΙ μέσα στα θέματα π.χ. μέσα στο Ιδέες!
Photo:


Ευχαριστώ.

logic21
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 15
Τόπος : Αθήνα
Δημοσιεύσεις : 340

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 12:13 am

Καλησπέρα @Lote

Πας Πίνακας Διαχείρισης ► Εμφάνιση ► Εικόνες και χρώματα ► Χρώματα ► CSS Stylesheet

Βρίσκεις αυτόν τον κώδικα:
Κώδικας:

ul.topics dd.dterm, ul.topics dt {
    display: block;
    float: left;
    padding-left: 70px;
    width: 50%;
}

και τον αντικαταστείς με αυτόν
Κώδικας:

ul.topics dd.dterm, ul.topics dt {
    display: block;
    float: left;
    padding-left: 170px;
    width: 45%;
}
Αν δεν υπάρχει ο πρώτος κώδικας στο CSS σου πρόσθεσε τον δεύτερο κώδικα στο τέλος του CSS.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1670

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 12:21 am

Παρακαλώ αλλάξτε τον τίτλο του θέματος/προβλήματος, έτσι ώστε τα υπόλοιπα να μπορούν να βρουν το θέμα/πρόβλημα ευκολότερα μέσω της αναζήτησης.

Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nemo στις Παρ Απρ 17, 2015 12:36 am, 1 φορά

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ

Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1034

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από logic21 Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 12:32 am

Τίποτα άλλα τώρα δεν τα δήχνει στο θέμα μεσα
Photos:


logic21
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 15
Τόπος : Αθήνα
Δημοσιεύσεις : 340

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 1:00 am

Δοκίμασε αυτόν τον κώδικα
Αντικατέστησε αυτόν τον κώδικα:
Κώδικας:

dl.icon dd.dterm, dl.icon dt {
    background-position: 5px 95%;
    background-repeat: no-repeat;
}
με αυτόν
Κώδικας:

dl.icon dd.dterm, dl.icon dt {
    background-position: 5px 95%;
    background-repeat: no-repeat;
    margin-left: 160px;
}
Το αποτέλεσμα εμφανίζεται έτσι:






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1670

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από logic21 Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 1:07 am

Δεν μου υπάρχει ο πρότος κώδικας οπότε έβαλα τον 2ο και είναι οκ τώρα. Μπορει να γίνη Lock.+9anks!

logic21
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Ηλικία : 15
Τόπος : Αθήνα
Δημοσιεύσεις : 340

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: θέμα στο forum!!

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Παρ Απρ 17, 2015 1:08 am

Το θέμα λύθηκε, κλειδώθηκε και αρχειοθετήθηκε.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1670

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χρειάζεστε βοήθεια;
Στις Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν!