Ελληνική Κοινότητα Υποστήριξης ForumGreek
Καλωσήρθατε στο Ελληνικό Φόρουμ Υποστήριξης της ForumGreek!!

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο φόρουμ και στα όσα προσφέρει, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε μια σύνδεση ή αν δεν έχετε λογαριασμό μία δωρεάν εγγραφή και μπείτε στην κοινότητά μας!!

Διαγωνισμός Καλύτερου Κώδικα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

  • 0

Διαγωνισμός Καλύτερου Κώδικα

Δημοσίευση από Luffy Την / Το Παρ Νοε 03, 2017 6:17 pm

Διαγωνισμός Καλύτερου Κώδικα

Αγαπητά μας μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε έναν ακόμα διαγωνισμό!
Έχετε δημιουργική φαντασία; Γνωρίζετε καλά κωδικοποίηση σε HTML / CSS / Javascript;

Αν η απάντησή σας είναι ναι, αυτός είναι ο διαγωνισμός που σας αφορά. Δημιουργήστε τον δικό σας κώδικα και κερδίστε πιστωτικές μονάδες για το φόρουμ σας τώρα!

Διαγωνισμός Καλύτερου Κώδικα

Στον διαγωνισμό αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κώδικα για το καλύτερο widget (HTML, CSS, Javascript) ή την καλύτερη προσωπική σελίδα (διαδραστική ή όχι) με κώδικες HTML, CSS, Javascript, της μορφής {FORUM_URL}/H?-Page ή ακόμα και το καλύτερο Javascript (μπορεί να περιέχει HTML ή/και CSS).

Κανόνες διαγωνισμού

1. Ο κώδικας θα πρέπει να είναι 100% δικός σας (παρόμοιοι κώδικες με αλλαγμένα elements δεν επιτρέπονται) π.χ αντιγραφή από κάποιο κώδικα από κάποιο ελληνικό ή ξένο φόρουμ με απλώς αλλαγμένα τα ονόματα των elements. Σε αυτή την περίπτωση το μέλος τίθεται αυτόματα εκτός συναγωνισμού.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι φόρουμ, δηλαδή είναι οι ιδρυτές ή πολύ απλά ανήκουν στην Ομάδα Προσωπικού του εκάστοτε φόρουμ της ForumGreek. Οι υπόλοιπες συμμετοχές τίθονται αυτόματα εκτός συναγωνισμού.

3. Το φόρουμ θα πρέπει να είναι σχετικά ενεργό και όχι τύπου δοκιμαστικού φόρουμ. Οι υπόλοιπες συμμετοχές τίθονται αυτόματα εκτός συναγωνισμού.

4. Ο κώδικας του widget/ σελίδας/ Javascript θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένος και να λειτουργεί σωστά. Οι υπόλοιπες συμμετοχές τίθονται αυτόματα εκτός συναγωνισμού.

5. Στις περιπτώσεις responsive κώδικα θα πρέπει να εμφανίζεται σωστά τόσο σε υπολογιστή όσο και σε φορητές συσκευές. Οι υπόλοιπες συμμετοχές τίθονται αυτόματα εκτός συναγωνισμού.

6. To φόρουμ με το οποίο θα λάβετε συμμετοχή πρέπει να ανήκει μόνο στην κοινότητα της ForumGreek και όχι σε άλλη κοινότητα, πχ Forumotion, Forum2x2 κλπ. Οι υπόλοιπες συμμετοχές θα τίθονται αυτόματα εκτός συναγωνισμού.

7. Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών προκειμένου ο διαγωνισμός να θεωρηθεί έγκυρος, είναι 3 (τρείς). Λιγότερες συμμετοχές θα σημάνει την ακύρωση του διαγωνισμού.

8. Οι συμμετοχές του διαγωνισμού θα γίνουν με την έκφραση "Συμμετέχω" εάν και εφόσον έχετε αποστείλει ένα προσωπικό μήνυμα, τύπου οδηγού, που θα εξηγεί επεξεγηματικά την λειτουργία του κώδικα, καθώς επίσης και μία (ή περισσότερες) εικόνα (ες) λειτουργίας του, καθώς επίσης και το φόρουμ στο οποίο λειτουργεί ο κώδικας. Ενημερώνεστε ότι οι κώδικές σας, θα δημοσιευθούν, μόνο όταν λήξει ο διαγωνισμός, για σκοπούς ασφάλειας διεκπεραίωσης του διαγωνισμού. Μπορείτε να αποστείλετε Προσωπικό Μήνυμα είτε στον Luffy, είτε στον Van-Helsing.

Έπαθλα

1η Θέση: 3000 πιστωτικές μονάδες
2η Θέση: 2000 πιστωτικές μονάδες
3η Θέση: 1000 πιστωτικές μονάδες

Προθεσμία Συμμετοχών

Οι συμμετοχές σας πρέπει να γίνουν σε αυτό το θέμα, χρησιμοποιώντας την Απάντηση, με το κείμενο "Συμμετέχω", καθώς και το ανάλογο Προσωπικό Μήνυμα, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι. Συμμετοχές εκτός αυτού του χρονικού περιθωρίου θα θεωρούνται άκυρες.

Η Ομάδα της Ελληνικής Κοινότητας Υποστήριξης ForumGreek, σας εύχεται καλή επιτυχία!avatar

Luffy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Άντρας
Τόπος : Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 2135

Luffy ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Απ: Διαγωνισμός Καλύτερου Κώδικα

Δημοσίευση από Paulostge Την / Το Τρι Νοε 07, 2017 11:04 pm

Συμμετέχω
avatar

Paulostge
Απλό Μέλος

Δημοσιεύσεις : 21

Paulostge ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης