Κανόνες του Τμήματος : Ζητείται Προσωπικό

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

  • 0

Σημαντικό Κανόνες του Τμήματος : Ζητείται Προσωπικό

Δημοσίευση από Nemo Την / Το Κυρ Σεπ 03, 2017 12:11 pm

Κανόνες του τμήματος : Ζητείται Προσωπικό

ΠληροφορίεςΣε αυτό το τμήμα δεν παρέχεται υποστήριξη. Σας επιτρέπει να δημοσιεύετε διαφημίσεις που σχετίζονται με την αναζήτηση μελών του προσωπικού του φόρουμ σας.

Αν έχετε αρκετό διαθέσιμο χρόνο, αλλά ελάχιστη εμπειρία, μπορείτε να προτείνετε σε άλλους χρήστες της ForumGreek να ενταχθούν στην κοινότητά σας ως μέλη του προσωπικού. Με αυτό το τρόπο, είστε σε θέση να αναπτύξετε το φόρουμ σας ακόμη περισσότερο χάρη στις ικανότητες των άλλων μελών της υποστηρικτικής κοινότητας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μπορείτε να ζητήσετε τη μεταφορά του ιδρυτικού λογαριασμού (περισσότερες πληροφορίες εδώ) ή απλώς να προσλάβετε διαχειριστές και συντονιστές δίχως να παραδώσετε το λογαριασμό σας.

ΣημαντικόΗ ForumGreek δε λαμβάνει μέρος στις ανταλλαγές και συμφωνίες που γίνονται μεταξύ των μελών που δημιουργούν διαφημίσεις για αναζήτηση προσωπικού και των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για αυτές. Κάθε άτομο που δημοσιεύει μια διαφήμιση είναι υπεύθυνο για αυτή και μόνο αυτός μπορεί να δεχθεί ή να απορρίψει τις προτάσεις που του γίνονται. Αν θέλει να παραδώσει το λογαριασμό του δημιουργού, παρακαλείται να το κάνει ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται εδώ.

Αν κάποιος αποδεχθεί μια πρόταση/προσφορά και παραδώσει το λογαριασμό του ιδρυτή, δε θα μπορεί να τον λάβει πίσω. Η ForumGreek δεν μπορεί να επέμβει σε συμφωνίες που γίνονται αποκλειστικά μεταξύ του παλαιού και νέου δημιουργού.

ΚανόνεςΗ διαφήμιση πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα/τίτλο του φόρουμ σας,


Η περιγραφή της διαφήμισης πρέπει να περιλαμβάνει : μία περιγραφή της θεματολογίας του φόρουμ, τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών και τον αριθμό των δημοσιεύσεων. Μπορείτε, ακόμα, να προσθέσετε οποιαδήποτε πληροφορία κρίνεται εσείς ως χρήσιμη ή/και απαραίτητη,


Είστε υποχρεωμένοι να προσθέσετε μία τουλάχιστον screenshot του φόρουμ σας στη διαφήμισή σας,


Σε κάθε περίπτωση, οφείλετε να σέβεστε τους Γενικούς Κανόνες της κοινότητάς μας,


Αν η διαφήμισή σας δεν υφίσταται πλέον, οφείλετε να τη διαγράψετε.Έλεγχος και ΣυντονισμόςΗ Ομάδα της ForumGreek του τμήματος των διαφημίσεων έχει κάθε δικαίωμα να αποδεχθεί ή να απορρίψει μία διαφήμιση. Επίσης, η Ομάδα της ForumGreek είναι μονάχα υπεύθυνη για να αξιολογεί την ορθότητα των διαφημίσεων όσον αφορά τους παρόντες κανονισμούς και τους γενικούς κανόνες της κοινότητας.
avatar

Nemo
Υπεύθυνος Φόρουμ
Υπεύθυνος Φόρουμ

Άντρας
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα
Δημοσιεύσεις : 1205

Nemo ο/η συγγραφέας σας ευχαριστήσε για την απάντησή σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης